Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf december 20, 2017

 • Beginnend op december 20, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Rauw acteursduel over liefde, lust en venijn. De broeierige eerste ontmoeting op het strand tussen een jonge man en een vrouw, Thomas en Marie. Twee hunkerende lichamen wanhopig op zoek naar iemand om wat warmte van te stelen.
 • Beginnend op december 20, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Soms zijn er producties die gewoon gemaakt moeten worden, dit is er zo een. Nieuwe familie is een documentairevoorstelling over verschillen en overeenkomsten, vriendschap, liefde, onbegrip, volwassen worden, het kiezen van familie en het missen van iedereen die je kwijtraakt.
 • Beginnend op december 20, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  Woensdagavond is de wekelijkse jamavond. Hét moment om met andere muzikanten uit de losse pols muziek te maken.
 • Beginnend op december 20, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
  Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van het orgelspel van Ronald de Jong
 • Van december 19, tot december 26,
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  Glühwein, bratwurst, warme chocolademelk en kerstspullen; het is een kleine greep uit het assortiment dat vanuit gezellige houten chalets wordt aangeboden in deze periode. Voor een Duitse kerstsfeer hoeft u dit jaar niet de grens over!
 • Beginnend op december 18, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Daniel Arends komt terug met zijn voorstelling De Afterparty. Een schurende eerlijkheid met een lading incorrecte grappen is zijn handelsmerk.
6 12-20-2017

-advertenties-

-goede doel-