Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf december 13, 2017

 • Beginnend op december 13, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  TALK. Het is geen TED. Het is geen pep. Het is meer dan dat. Dit wordt de meest onvergetelijke talk ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga.
 • Beginnend op december 13, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  In zijn succesvolle tv-programma Zondag met Lubach op NPO3 remixt Arjan Lubach de actuele week in dertig minuten. Hij laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Nu komt hij naar het theater.
 • Beginnend op december 13, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  Woensdagavond is de wekelijkse jamavond. Hét moment om met andere muzikanten uit de losse pols muziek te maken.
 • Van december 13, tot december 14,
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  In het sfeervol ingerichte marktpaviljoen op de Markt strijden regionale bierbrouwers tijden het Winterbierfestival om de titel Beste Winterbier. Een vakjury zal de winnaar kiezen en er zijn diverse publieksprijzen te verdelen. Kom proeven en oordeel zelf!
 • Beginnend op december 13, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
  Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van het spel van Alicia Pallarés Tello (klarinet), Carlo Baños Gutiérrez (piano).
 • Op december 13,
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  In navolging van het succes van vorig jaar wordt ook dit keer weer het Feest der Herkenning georganiseerd. Willeke Alberti treedt op voor eenzame ouderen met Alzheimer en hun mantelzorgers om hen een zorgeloze ochtend of middag te bieden en extra aandacht te vragen voor eenzaamheid in het algemeen.
 • Beginnend op december 11, 09:00
  Op maandag 11 en woensdag 13 december kunnen oudere bewoners in Palenstein in gesprek met elkaar en vele organisaties uit de wijk.
7 12-13-2017

-advertenties-

-goede doel-