Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf november 26, 2017

 • Beginnend op november 26, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  Superdrummer Simon Phillips komt dit najaar met een waanzinnige line up naar Nederland. Zijn project Protocol 4 bestaat uit niemand minder dan gitarist Greg Howe, toetsenist Otmaro Ruiz en bassist Ernest Tibbs. Simon Phillips verwierf bekendheid door zijn werk bij Toto en The Who.
 • Beginnend op november 26, 16:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Met het feest van Sinterklaas voor de boeg is het een drukte van jewelste in het Pietenpakhuis. Er wordt druk ingepakt, versierd en gerijmd. Net als alles op rolletjes loopt, gooit de boze buurman roet in het eten. Hij wil het Pietenpakhuis voorgoed sluiten, want hij heeft een hekel aan cadeaus en gezelligheid. Zal het de boze buurman lukken of kunnen de Pieten er een stokje voor steken?
 • Beginnend op november 26, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Met het feest van Sinterklaas voor de boeg is het een drukte van jewelste in het Pietenpakhuis. Er wordt druk ingepakt, versierd en gerijmd. Net als alles op rolletjes loopt, gooit de boze buurman roet in het eten. Hij wil het Pietenpakhuis voorgoed sluiten, want hij heeft een hekel aan cadeaus en gezelligheid. Zal het de boze buurman lukken of kunnen de Pieten er een stokje voor steken?
 • Beginnend op november 26, 14:00
  Categorieën: Excursies, Excursies alg
  Op zondag, 26 november vindt in de Natuurtuin Zoetermeer (Westerpark) de eerste winterwandeling plaats. De natuurtuin is tot midden maart gesloten, maar de maandelijkse wandelingen gaan door.
 • Beginnend op november 26, 12:30
  Categorieën: Evenementen, Sint
  Zondag 26 november wordt vanaf 12.30 uur een Sinterklaasfeest voor de minima georganiseerd. Ze kunnen zich aanmelden tot 13 november met Zoetermeerpas.
 • Beginnend op november 25, 14:45
  Categorieën: Evenementen, Sint
  Op zaterdag 25 november en zondag 26 november komt Sinterklaas met zijn Pieten bij boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude aan.
 • Beginnend op november 24, 17:02
  Categorieën: Evenementen, Festival
  Er is lang gebouwd aan het nieuwe uitgaansplein van het Stadshart, het Cadenzaplein, maar komende weekend wordt de opening van het plein met een groot feest gevierd. Een weekend lang barst het Cadenzaplein uit zijn voegen met onder andere live muziek, hapjes, drankjes en gezellige activiteiten.
 • Beginnend op november 23, 07:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  in het weekend van 25 november a.s. worden 48 meter lange liggers over het spoor gemonteerd voor het viaduct van station Lansingerland-Zoetermeer. De toerit van de Oostweg in Zoetermeer naar de A12 richting Gouda / Utrecht en het fietspad Spoorpad / Craenenborgpad worden hiervoor afgesloten. Dit is nodig om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Ook rijden er geen treinen tussen Woerden en Den Haag.
8 11-26-2017

-advertenties-

-goede doel-