Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf november 25, 2017

 • Beginnend op november 25, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  Al op zeer jonge leeftijd begon hij te spelen op een home made gitaar, wat niet meer was dan een gespannen snaar die aan de wand van het huis was vastgemaakt.
 • Beginnend op november 25, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  Premiata Forneria Marconi (PFM) is al meer dan vier decennia één van de meest succesvolle symfonische rockbands van Italiaanse bodem en de enige Italiaanse band die ooit de Amerikaanse billboard charts bereikte.
 • Beginnend op november 25, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Pieter Verelst is de winnaar van Camaretten 2016 en tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival won hij zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma Mijn broer en ik.
 • Beginnend op november 25, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
  Het 65-koppige Popkoor Rebound uit Leidschendam/Voorburg bestaat dit jaar  5 jaar en viert dit lustrum met een spetterend concert op 25 november 2017.
 • Beginnend op november 25, 15:00
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Beginnend op november 25, 14:45
  Categorieën: Evenementen, Sint
  Op zaterdag 25 november en zondag 26 november komt Sinterklaas met zijn Pieten bij boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude aan.
 • Beginnend op november 25, 13:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Zaterdag 25 november is het weer zover: Koffie & Zó! komt naar winkelcentrum Noordhove. Van 13.00 tot 15.00 uur staat de fractie van Zó!, gesteund door leden van de vereniging, in het winkelcentrum om te luisteren naar de bewoners.
 • Beginnend op november 25, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Sint
  Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn er volop sinterklaasactiviteiten in Winkelcentrum Oosterheem.
 • Beginnend op november 25, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Buytenwegh, Sint
  Natuurlijk kan de Goedheiligman niet ontbreken in winkelcentrum Buytenwegh. Zaterdag 25 november zijn de pieten de hele dag te vinden in de verschillende winkels en daarna arriveert de Sint zelf om de uitslag van de kleurwedstrijd bekend te maken.
 • Beginnend op november 24, 17:02
  Categorieën: Evenementen, Festival
  Er is lang gebouwd aan het nieuwe uitgaansplein van het Stadshart, het Cadenzaplein, maar komende weekend wordt de opening van het plein met een groot feest gevierd. Een weekend lang barst het Cadenzaplein uit zijn voegen met onder andere live muziek, hapjes, drankjes en gezellige activiteiten.
 • Beginnend op november 24, 16:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Perron 28 houdt vrijdag 24 en zaterdag 25 november een breed opgezette Speelgoedmarkt.De opbrengst van de Speelgoedmarkt komt ten goede van de Traktatiedozen, een initiatief om kinderen van arme gezinnen, die anders niet op school kunnen trakteren, een goedgevulde traktatie mee te kunnen geven.
 • Beginnend op november 23, 07:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  in het weekend van 25 november a.s. worden 48 meter lange liggers over het spoor gemonteerd voor het viaduct van station Lansingerland-Zoetermeer. De toerit van de Oostweg in Zoetermeer naar de A12 richting Gouda / Utrecht en het fietspad Spoorpad / Craenenborgpad worden hiervoor afgesloten. Dit is nodig om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Ook rijden er geen treinen tussen Woerden en Den Haag.
12 11-25-2017

-advertenties-

-goede doel-