Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf november 24, 2017

 • Beginnend op november 24, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Verkopen is een vak. Want als de klant nee zegt, begint de verkoop pas echt. Als je dat niet begrijpt heb je helemaal niks te zoeken in makelaarskantoor Vastgoed B.V.. Het gaat er namelijk om dat je de deal afsluit! Een beetje de snelle jongen uithangen en mooie praatjes verkopen kunnen we allemaal wel.
 • Beginnend op november 24, 17:02
  Categorieën: Evenementen, Festival
  Er is lang gebouwd aan het nieuwe uitgaansplein van het Stadshart, het Cadenzaplein, maar komende weekend wordt de opening van het plein met een groot feest gevierd. Een weekend lang barst het Cadenzaplein uit zijn voegen met onder andere live muziek, hapjes, drankjes en gezellige activiteiten.
 • Beginnend op november 24, 16:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Perron 28 houdt vrijdag 24 en zaterdag 25 november een breed opgezette Speelgoedmarkt.De opbrengst van de Speelgoedmarkt komt ten goede van de Traktatiedozen, een initiatief om kinderen van arme gezinnen, die anders niet op school kunnen trakteren, een goedgevulde traktatie mee te kunnen geven.
 • Beginnend op november 23, 07:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  in het weekend van 25 november a.s. worden 48 meter lange liggers over het spoor gemonteerd voor het viaduct van station Lansingerland-Zoetermeer. De toerit van de Oostweg in Zoetermeer naar de A12 richting Gouda / Utrecht en het fietspad Spoorpad / Craenenborgpad worden hiervoor afgesloten. Dit is nodig om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Ook rijden er geen treinen tussen Woerden en Den Haag.
4 11-24-2017

-advertenties-

-goede doel-