Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf oktober 28, 2017

 • Beginnend op oktober 28, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  Bas Paardekooper and the Blew Crue werd opgericht in 2007. Frontman Bas Paardekooper (1981) bracht zichzelf op elfjarige leeftijd de beginselen van het gitaarspel bij.
 • Beginnend op oktober 28, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  Pendragon is één van de pioniers van het progressieve rock genre. Tijdens deze show staat het album "The Masquerade Overture" centraal. Binnenkort komt de live DVD "Masquerade 20" uit, opgenomen tijdens de vorige tour.
 • Beginnend op oktober 28, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Sweeney Todd is een theatrale traktatie waarbij horror en humor hand in hand gaan. Bezoekers over de hele wereld werden al in vervoering gebracht en na een uiterst succesvolle serie in Amsterdam, kon een landelijke tournee niet uitblijven.
 • Beginnend op oktober 28, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  De Zoetermeerse toneelvereniging Thalia brengt een klucht van Vlaamse bodem, waarbij we meeleven met de goedaardige Max.
 • Beginnend op oktober 28, 15:00
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Beginnend op oktober 28, 13:00
  De laatste zonnestralen van dit jaar? Aan boord van de “Meervaarder” kunt u, varend boven het maaiveld, de komende dagen nog heerlijk genieten van het mooie nazomer weer.
 • Beginnend op oktober 28, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Centrum, Halloween
  Voor het vierde achtereenvolgende jaar kunnen Zoetermeerse griezelliefhebbers tijdens het Halloween Weekend een speciale shopping day beleven!
 • Beginnend op oktober 28, 09:00
  Categorieën: Evenementen, Woonhart
  Oktober is Woonmaand in Woonhart Zoetermeer! Het weer nodigt uit om het binnen lekker gezellig te maken, de winkeliers van het Woonhart helpen je daar graag bij. De hele maand hebben zij leuke woonaanbiedingen, kun je heerlijk genieten van een ontbijtje voor €1,- en kijken naar de hobby-kunst expositie.
8 10-28-2017

-advertenties-

-goede doel-