Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf oktober 25, 2017

 • Beginnend op oktober 25, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
  Velvet, het nieuwe album van Michiel Borstlap. Een nieuw hoogtepunt in zijn reeks indrukwekkende soloalbums. Velvet vertelt over vriendschap en verlangen en heeft zijn naam te danken aan het thuistheater van Michiel dat de naam The Velvet Room draagt.
 • Beginnend op oktober 25, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
  De even getalenteerde als eigenzinnige pianiste Iris Hond zal komend seizoen het Nederlandse publiek versteld doen staan van haar uitzonderlijke talenten. In een wervelende show brengt zij samen met het Matangi Kwartet haar bijzondere mix tussen pop en klassiek ten gehore.
 • Beginnend op oktober 25, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  Woensdagavond is de wekelijkse jamavond. Hét moment om met andere muzikanten uit de losse pols muziek te maken.
 • Beginnend op oktober 25, 14:00
  Categorieën: Evenementen, Halloween
  Ook dit jaar doet de Bibliotheek mee aan het Nederlands Thrillerfestival! Kinderen tussen de 5 en 8 jaar zijn welkom om te komen griezelen.
 • Beginnend op oktober 25, 13:00
  De laatste zonnestralen van dit jaar? Aan boord van de “Meervaarder” kunt u, varend boven het maaiveld, de komende dagen nog heerlijk genieten van het mooie nazomer weer.
 • Beginnend op oktober 25, 12:45
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
  Stichting Concerten Oude kerk heeft weer een klassiek concert georganiseerd. Deze maal kunt u komen genieten van het pianospel uitgevoerd door Erwin Weerstra.
6 10-25-2017

-advertenties-

-goede doel-