Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf september 30, 2017

 • Beginnend op september 30, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  COSMO’S FOGER-T is een fantastische rockband rond Frankie Saenen (THE SCABS, TMIY) die op unieke wijze, samen met Jo Neyskens (HIDDEN TRAILS) en Geert Schurmans (THE SCABS), de swamp sound van Creedence Clearwater Revival weer tot leven brengt.
 • Beginnend op september 30, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  De Nederlandse progressieve band Marathon verwierf in de jaren '90 bekendheid met hun formidabele album "The First Run". Na het uiteenvallen van Marathon zag de band ENorm het levenslicht. Natuurlijk zal er naast The First Run ook ander werk ten gehore worden gebracht.
 • Beginnend op september 30, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
  Zaterdag 30 september vindt de Jazznight plaats bij Partycentrum Dekker. Bekende namen uit de binnen- en buitenlandse jazzscene zullen op deze dag, verdeeld over 3 zalen optreden.
 • Beginnend op september 30, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
  'Loco' ging open in 1983 en stopte in 2011. Mede door het gevarieerde muziekaanbod tussen 1983 en 2011, hebben wij gekozen voor een supergrote A-locatie vlak naast het oude Locomotion. Het feest gaat zich ontpoppen in SNOWWORLD Zoetermeer!
 • Beginnend op september 30, 16:00
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Het zal je niet zijn ontgaan: op het grote leegstaande gebouw aan het ‘Kinderen van Versteegplein’ zijn 10 street art kunstenaars de afgelopen weken in weer en wind bezig (geweest) om een mural van ruim 1400 m2 te realiseren. Een ware explosie van typografie, patronen, realistisch werk en kleurrijke figuren.
 • Beginnend op september 30, 15:00
  Categorieën: Muziek, Oude Kerk Concerten
 • Beginnend op september 30, 12:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
  Ga mee terug in de tijd tijdens het festival Historisch Zoetermeer. Kom ook naar de Dobbe voor allerlei optredens en activiteiten!
 • Beginnend op september 30, 09:30
  Categorieën: Excursies, Stadsgidsen
  Wandelingen, fiets-, koets- en vaartochten door en rond het historische hart van Zoetermeer o.l.v. een stadsgids. De tochten worden georganiseerd door Gilde Zoetermeer in samenwerking met het Historisch Genootschap Oud Soetermeer
 • Op september 30,
  Categorieën: Evenementen, Stadshart
  Zet 30 september vast groot in je agenda, dan is het namelijk weer tijd voor National Glamour day! Op vertoon van de september editie van het fashionmagazine ontvang je bij vele winkels 20% korting op je aankopen. Om deze dag nog mooier te maken profiteer je in het Stadshart Zoetermeer van nog meer top acties.
 • Op september 30,
  Op zaterdag 30 september aanstaande vindt er een reünie plaats op het Alfrink College. Het Alfrink College bestaat 40 jaar. De reünie vindt enkele maanden later plaats dan het 40-jarig jubileum in verband met de grote renovatie die bijna voltooid is. Het is immers leuker om oud-leerlingen en oud-collega’s te ontvangen in een vernieuwd gebouw.
 • Beginnend op september 29, 16:00
  Winkelcentrum Oosterheem bestaat 5 jaar en dat wordt groots gevierd! Vrijdag 29 en zaterdag 30 september zijn er veel activiteiten in het Winkelcentrum en heel veel muziek!
11 09-30-2017

-advertenties-

-goede doel-