Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf september 23, 2017

 • Beginnend op september 23, 21:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
  M-Pac is een spontane band met pure passie voor muziek waarbij zij volgens zeggen iets “losmaken” tijdens een optreden. Daardoor ontstaat er vaak iets moois tussen de band en de muziek genieters die iedere keer weer voor hen staan.
 • Beginnend op september 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  Sky Architect is geïnspireerd door science fiction klassiekers. Hun muziek zit boordevol verrassende elementen, polyritmiek en uitgebreide songstructuren. De band werd in 2008 opgericht en heeft inmiddels vier albums op haar naam staan.
 • Beginnend op september 23, 20:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
  Op zaterdag 23 september a.s. zal Annu Kapoor uit India optreden in SilverDome Zoetermeer. Cinewiz Productions is er in geslaagd om Annu Kapoor voor het eerst in Nederland te laten optreden. In een muzikale reis zal hij samen met talenten uit Mumbai een avondvullend programma verzorgen, waarin de gasten tijdens dit luisterconcert worden meegenomen in de wereld van Bollywood.
 • Beginnend op september 23, 16:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Beelden zeggen soms meer dan woorden. Film, muziek en dans op het afsluitende evenement Syrië Anders. En wat werkt meer verbindend als samen eten – ook een onderdeel van Syrië Anders.
 • Beginnend op september 23, 14:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Doe mee aan de wandeling in de Vredesweek! Schouder aan schouder vanuit de verschillende achtergronden die Zoetermeer rijk is. Ieder met zijn eigen beelden, zijn eigen hoop, ieder verschillend, maar samen op weg naar vrede. Met mooie ontmoetingen, en samen ervaren én uitdragen dat vrede inspireert en verbindt. De wandeling wordt afgesloten met een culturele manifestatie rond het Nicolaasplein: Syrië Anders.
 • Beginnend op september 23, 12:00
  Op zaterdag 23 september nodigt De Balijhoeve alle buren uit voor een leuke dag. Tussen 12 en 16 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie, het schilderen van een vogelhuisje voor het Balijbos en op de Markt der Mogelijkheden...
 • Beginnend op september 23, 11:45
  Categorieën: Evenementen, Festival
  Cultuur Lokaal is hét festival dat in het teken staat van de opening van het nieuwe culturele seizoen. Na enige omzwervingen strijkt het festival op zaterdag 23 september dit jaar neer in het nieuwe woon/winkelgebied Cadenza. Op deze mooie locatie kan het publiek kennis nemen van het aanbod van een groot aantal Zoetermeerse culturele verenigingen en instellingen.
 • Beginnend op september 23, 11:30
  Categorieën: Evenementen, evenement alg
  Vanaf Boerderij ’t Geertje worden een aantal Geuzenvaarten georganiseerd waarbij Boerderij ’t Geertje en de Meervaarder geheel in het teken staan van de Geuzen.
 • Beginnend op september 23, 11:00
  Categorieën: Evenementen, Festival
  Zoetermeerders kunnen op zaterdag 16 en 23 september languit komen lezen en luieren op het eiland in de Grote Dobbe. Bibliotheek Zoetermeer tovert het eiland dan om tot een heuse EilandBieb.
 • Beginnend op september 23, 10:00
  Op 23 september is het burendag. De burendag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef. Het wordt een fantastisch leuk buurtfeest met vele activiteiten zoals kinderspelen, een schilderworkshop, schminken, vlinderkastjes timmeren en we gaan de laatste peren plukken!
 • Beginnend op september 23, 09:00
  Categorieën: Sportevenementen, Sport
  Dit weekend zal in het Westerpark het ONK Run-Archery gehouden worden. Run-Archery is een combinatie van veldlopen (cross country) en handboogschieten. De atleten moeten een zeer goede conditie hebben, want na elke ronde boogschieten volgt een ronde op het parcours.
 • Op september 23,
  Met burendag worden er in Zoetermeer heel veel leuke activiteiten georganiseerd! Voor de wijken Seghwaert, Noordhove, Buytenwegh en de Leyens hebben we de straten waar het echt gezellig wordt even op een rij gezet.
12 09-23-2017

-advertenties-

-goede doel-