Kijk ook op sportevenementen voor nog meer activiteiten in Zoetermeer!!

 

zondag 17 april Chris van Waes koopt goud en zilver

Chris van Waes, juwelier, antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij ook graag oude sieraden van particulieren in. In februari 2016 was hij hiervoor in het NH Hotel te Zoetermeer. Vanwege de grote belangstelling komt hij hier terug op zondag 17 april a.s.

Als gediplomeerd juwelier en taxateur onderwerpt Chris van Waes de aangeboden sieraden aan een professionele taxatie. Op basis van niet alleen gewicht maar ook het ontwerp van het sieraad bepaalt hij een reële prijs. Daarbij is het mooi te weten dat vrijwel niets zomaar wordt omgesmolten. Het meeste dat Van Waes inkoopt, wordt door een goudsmid nagezien en hersteld om zo een nieuw leven tegemoet te gaan.

Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij
Chris van Waes op zondag 17 april 2016 van 11.00 tot 17.00 uur, in Hotel NH Zoetermeer, Danny Kayelaan 20, 2719 EH Zoetermeer.
Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35 of 06 – 53 54 89 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - www.chrisvanwaes.nl

20 april

Feestelijke heropening en spaaractie winkelcentrum Noordhove

Op 20 april 2016 opent het geheel vernieuwde winkelcentrum Noordhove in Zoetermeer opnieuw haar deuren! Het winkelcentrum heeft het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. De supermarkt is uitgebreid met 300m2, rondom het winkelcentrum zijn er vijftien nieuwe parkeerplaatsen en het winkelcentrum is in een nieuw jasje gestoken. Inmiddels is het winkelcentrum weer spik en span en dat is reden voor een feestje! De feestelijke heropening wordt op 20 april gevierd met een spetterende  Kidsdag. Deze dag gaat ook een maand durende spaaractie van start.

Shoppen staat niet bekend als de favoriete kinderhobby, echter hoeven de kinderen zich op 20 april niet te vervelen. De kleine shoppers kunnen hun energie kwijt bij het springkussen circus, een rondje maken in de draaimolen, genieten van een suikerspin of zich laten omtoveren bij de schminkers. De Kidsdag duurt van 12:30 tot 17:00 en belooft erg gezellig te worden.

zondag 24 april

Kofferbaksale parkeerplaats Silverdome

Op de parkeerplaats voor Silverdome (Van Der Hagenstraat 20) vindt zondag 24 april weer een kofferbaksale plaats. Van 09.00 tot 15.00 uur verkopen particulieren hier hun tweedehandsspullen vanaf hun kleedje of kraampje.

De tarieven voor de plaatsen zijn vanaf €10,00 met de auto bij de plaats en enkel tweedehands spullen worden hier verkocht. Toegang en parkeren is gratis en er is een toilet aanwezig.

Ook verkopen?
Dit evenement is georganiseerd door Beukers-Evenementen, meer informatie vindt u op: www.meukisleuk.nl/18156/beukers-evenementen.
zondag 24 april Zoete herinneringen

Op zes markante locaties in Zoetermeer worden de deuren geopend voor bijzondere theateracts. Reis van locatie naar locatie en beleef op elke plek iets bijzonders!

Op zondag 24 april gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade “Zoete Herinneringen”. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen zes plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd.

Meer dan 20 artiesten brengen zang, dans en toneelspel op een unieke locatie en met een unieke inhoud. Op elke locatie begint om ieder heel en half uur de theateract. U kunt met uw kaart alle locaties bezoeken en de voorstellingen mee maken. En wie iets echt speciaals wil beleven, koopt een zogeheten busticket. Met dit ticket kunt u om 13.00 uur instappen in de Zoete Herinneringbus bij het Stadstheater. Vanaf daar wordt u naar de locatie toegebracht, in een geheime volgorde. De ideale manier om alle verrassende acts mee te maken!

zaterdag 14 mei Bakker Ammerlaan Molenontbijt

Op zaterdag 14 mei is het weer Nationale Molendag. Als elk jaar, doet onze molen De hoop ook weer mee. Echter, dit jaar wordt het heel bijzonder. Naast de gebruikelijke activiteiten op Molendag wordt er dit jaar door het molenbestuur een Molenontbijt georganiseerd.

Om 9 uur staan er rond de molen gedekte tafels klaar waaraan u kunt ontbijten. Broodjes, beleg, melk, thee en koffie zijn ruim voorradig. Uiteraard willen we vantevoren graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom zijn er in de molen toegangskaarten te koop. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 200 en vol = vol!

2,3,4 juni 2, 3 & 4 JUNI... ZOETERMEER BLUES!
Beleef een kolkende mix van blues, swing, jazz, rock en meer op dit 3-daagse veelzijdige muziek-evenement. Een behoorlijke dosis live entertainment op meerdere podia en in diverse horecagelegenheden in het altijd even gezellige Dorpscentrum van Zoetermeer.
Dit jaar staan ruim 25 bands op het programma! Zij zullen optreden op diverse locaties in en om het Dorpscentrum van Zoetermeer en bij muziekcentrum JJ Music House aan de Van der Hagenstraat. Op donderdag 2 juni zal tussen 20:00 en 01:00 uur een preview night plaatsvinden bij JJ Music House met de 7-mans formatie One White Dog, vrijdag 3 juni speelt het evenement zich met name in de avond af binnen de horecagelegenheden in de Dorpsstraat. Op zaterdag 4 juni zal er van 13:00 tot 23:30 uur live muziek te horen zijn op meerdere podia (verdeeld over het dorpscentrum). Daarnaast zijn er die avond nog enkele after-party’s, vanzelfsprekend met live muziek.
Voor dit spektakel zijn inmiddels al diverse topbands uit Zoetermeer, de regio, het hele land en zelfs Internationaal geboekt (o.v.). Toppers als onder andere Sean Webster (UK), Chilly Willy (BE), Super Chikan (USA), Meena Cryle & the Chris Fillmore Band (AT), Ed & the Gators (BE) Deep and the Dudes, Mainline 55, Cottontone, the Rude Move, Bloody Blues Bash en the Dead Flowers zullen de revue passeren. Daarnaast is er zeker ook ruimte gemaakt voor (jong) aanstormend lokaal talent.

 

 

Mist u uw evenement in onze evenementenkalender? U kunt evenementen voor deze kalender opsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

-goede doel-