Zaterdag 5 juli 2014 opent Kringloopwinkel De Springplank haar deuren. U bent van harte welkom om deze feestelijke opening mee te vieren. De Springplank is een samenwerking van DSW Rijswijk, Ipse de Bruggen, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en Jumping Wood.

kringloopwinkel springplank

Er zijn vanaf 13.00 uur verschillende activiteiten op het terrein van de Springplank aan de Edelgasstraat 248 te Zoetermeer. Er is van alles te beleven voor jong en oud. U kunt genieten van de muziektonen van muziekgroep Cnots Boem, Mixture en Kareer, met medewerking van Muziekschool Musicsoulhouse. Er zijn marktkramen met verschillende artikelen gemaakt door cliënten van Ipse de Bruggen. De hapjes worden verzorgd door Lunch café De Zoetelaar, die ook de chocoladefontein verzorgt. Er zijn verschillende workshops voor kinderen. En ook de zingende ijscoman Luciano Gelati mag niet ontbreken.

Diensten de Springplank

De Springplank biedt verschillende Kringloopproducten, van kleding tot elektrische apparaten en meubels. Naast de producten die te koop worden aangeboden kunt u ook zelf tweedehands goederen inleveren. Grote spullen worden gratis bij u thuis op gehaald.

Bijzondere kringloopwinkel

Bij de Kringloopwinkel werken zowel cliënten van Ipse de Bruggen als medewerkers van DSW. Cliënten van Ipse de Bruggen krijgen arbeidsmatige dagbesteding onder professionele begeleiding. Op deze manier doen zij dagelijks werkervaring op, waardoor zij in de toekomst kunnen doorstromen naar werk. Het is een uniek samenwerkingsproject, dat inspeelt op de veranderende wereld van de zorg.

Sport evenementen

DSO-hoofdveld

Evenementen nu

Agenda

Exposities

kamphuis

Sport cursussen

doing-tafeltennis

Cursussen /activiteiten

Akoestische-gitaar

Excursies

gilde-Koetstocht- Wilsveen

-advertenties-

-goede doel-