Sport cursussen nu

 • januari 2022
 • Tijdens de basiscursus Paaldansen leer je diverse tricks in en om de danspaal en daarnaast worden alle basistechnieken aangeleerd. De cursus is geschikt voor je als je nog nooit eerder paaldanslessen hebt gevolgd of wanneer het een langere tijd geleden is.
  Beginnend op januari 25, 18:45
  Categorieën: Sportcursussen, Sport logo
 • Yogales bij inZet Centrum. Vanaf woensdag 26 januari starten de yogalessen weer; elke woensdagmiddag aan het Rakkersveld 253.
  Beginnend op januari 26, 15:30
 • februari 2022
 • Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming als aerial sport. Tijdens de cursus Aerial Hoop leer je alle technieken van de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobatiek. Je bouwt kracht op en na iedere les merk je dat je steeds leniger wordt. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen aan deze cursus.
  Beginnend op februari 02, 18:45
  Categorieën: Sportcursussen, Sport logo
 • Aerial Yoga is een bijzondere vorm van toga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht ‘aerial’. De Aerial Yoga doek ondersteunt je lichaam in diverse houdingen. Omdat je ondersteboven hangt, stimuleert het de doorbloeding van je hersenen. Je bouwt zowel fysieke als mentale kracht op.
  Beginnend op februari 02, 20:00
  Categorieën: Sportcursussen, Sport logo
 • Bootyburn is een fun party bootyband workout op heerlijke opzwepende, energieke muziek. Je gaat een booty dancefitness workout les volgen in een donkere ruimte met discolichten. De discolichten zorgen voor een feestelijke sfeer.
  Beginnend op februari 25, 19:00
  Categorieën: Sportcursussen, Sport logo
5 350 events9ef19d4a41970c9b0023865b73b4f1e7

-advertenties-

-goede doel-