Orkest Collectief zoekt muzikanten voor filmmuziek project

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 )
Beginnend op maart 19, 10:55
Categorie├źn: Activiteiten, Dorp, Muziek, Muziek alg logo

Heb je altijd al in een orkest willen spelen, maar heb je te weinig tijd om als vast lid mee te repeteren? Dan hebben we nu de oplossing voor jou! Je kunt nu bij het Orkest Collectief in Zoetermeer ook meespelen op project basis.

Je repeteert dan mee voor een specifiek project en doet uiteraard mee met het concert. Wij repeteren altijd op de maandagavond in het CKC te Zoetermeer van 20.00 tot 22.15 uur. Het eerstkomende project van Orkest Collectief is een concert met filmmuziek. Op de lessenaar staat nu bijvoorbeeld muziek van Ennio Morricone, Blues Brothers, James Bond, Schindlers List en The Godfather.

Het concert met filmmuziek staat gepland op 9 november dit jaar en vindt plaats in Zoetermeer. Voorafgaand aan dit concert geven we een preview op zondagmiddag 26 mei in het CKC te Zoetermeer.

Voor dit filmmuziek project zijn we specifiek op zoek naar trompettisten, trombonisten en hoornisten. Speel je een ander instrument? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Orkest collectief is een harmonieorkest (met combo bezetting) voor de meer ervaren muzikant. Ben jij dat en wil je graag meedoen in het filmmuziek project? Meld je dan aan bij Info@orkestcollectief.nl.

 

-advertenties-

-goede doel-