Diverse artikeltjesHet lijkt nu nog ver weg, maar het is zo weer Kerst. A Break 4 Kids viert elk jaar maar liefst 2 Kerstavonden voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen en in crisisopvanghuizen verblijven. Er is nauwelijks of geen budget voor, maar A Break 4 Kids zet zich in om toch deze kinderen hele leuke Kerstavonden te gunnen.

Deze avonden worden ongeveer één week voor Kerst gevierd. Dit gebeurt in een restaurant waar een ‘eigen plek’ wordt gecreëerd, zodat het een gezellig onderonsje is met de kinderen, begeleiders en A Break 4 Kids. Natuurlijk krijgen de kinderen een heerlijke maaltijd en dat is een echte verwennerij omdat zij dit haast nooit meemaken.

Acht opvanghuizen

InpakkenEr zijn acht opvanghuizen die het hele jaar door worden bezocht, en waar 8-10 kinderen per huis wonen. En wat is nu een Kerst zonder cadeautjes? Daarom spaart A Break 4 Kids het hele jaar voor diverse toiletartikeltjes, zodat alle kinderen een goed gevulde cadeautas met deze spulletjes krijgen. En dit is een groot feest! Er staan sommige kinderen met tranen in hun ogen van blijdschap, maar ook van verbazing. Gewoon, omdat ‘mensen van buitenaf’ laten zien dat deze kinderen er niet alleen voor hoeven te staan. De maand december is al moeilijk genoeg voor hen en alle steun is van harte welkom!

Zaterdag 10 december zullen vele vrijwilligers van A Break 4 Kids samenkomen om al deze spulletjes in te pakken. Heeft u nog spulletjes, proefmonstertjes, handdoeken of andere toiletartikelen voor deze kinderen over, neemt u dan a.u.b. contact op met Wytze en Marjan Weistra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-341164.

Wellicht staat er een vrijwilliger bij u in de buurt op de contactpagina van A Break 4 Kids www.abreak4kids.nl  die u kunt benaderen. Doe dit liefst vóór 10 december, zodat de spulletjes gelijk in de tassen kunnen worden ingepakt op zaterdag 10 december.

-advertenties-

-goede doel-