Melinda Kraaij A Break 4 Kids en Linda Kort Leo Club ZoetermeerSpeciaal voor kinderen die in opvanghuizen wonen is stichting A Break 4 Kids opgericht. Een non-profit stichting die jaarlijks verschillende uitstapjes verzorgt voor de kinderen. En om wat geld voor deze mooie organisatie in te zamelen, werd er een benefietavond georganiseerd door Café Spetters en Leo Club. En met succes!

Aan Melinda Kraaij van A Break 4 Kids was het woensdag 20 juli de eer om een donatie te mogen ontvangen van dertienhonderd euro van café Spetters en Leo Club Zoetermeer! De overhandiging vond plaats bij Café Spetters.

Café Spetters en Leo Club hadden de benefietavond op 22 januari gehouden voor A Break 4 Kids. De opbrengst van de drankjes en het aanvragen van verzoeknummers bracht 650 euro op. Linda Kort van stichting Leo Club heeft zich ingezet om de verdubbellaar te mogen inzetten en zo werd het bedrag dus 1300 euro!

A Break 4 Kids

Stichting A Break 4 Kids is een non-profit stichting die volledig bestaat uit vrijwilligers, die leuke uitstapjes organiseert voor kinderen die in opvanghuizen wonen, omdat zij door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Naast de 7 uitstapjes per jaar (eigenlijk zijn het 14 uitstapjes, want de ene keer is het voor de meidenhuizen, en de andere dag voor de gemengde huizen), maken zij ook zogenaamde kerstpakketjes die tijdens de kerstavonden worden gegeven aan de kinderen én welkom-pakketjes die elk kind dat nieuw in een huis komt krijgt. Het hele jaar door spaart A Break 4 Kids drogisterijartikelen en handdoeken/washandjes, omdat zij elk kind twee eigen handdoeken/washandjes schenken via de pakketjes.

Genieten

Het is al vervelend genoeg als je uit huis geplaatst wordt om vervolgens in een opvanghuis terecht te komen. Er is bijna geen of helemaal geen budget om tijdens de schoolvakantie eens leuke dingen te doen met de kinderen (12-18 jaar). Vandaar dat A Break 4 Kids juist voor deze doelgroep gezellige uitstapjes organiseert. Elk huis heeft ongeveer 10 kinderen en A Break 4 Kids bezoekt nu 8 huizen! De huizen staan in de regio Haaglanden. Het is geweldig om ook deze kinderen heerlijk ontspannen te zien tijdens de uitstapjes, zodat zij even alles kunnen vergeten en genieten van elkaar.

Meer informatie

Wil je meer weten over A Break 4 Kids? Kijk dan op www.abreak4kids.nl
Wil je A Break 4 Kids helpen? Neem dan contact op met Wytze en Marjan Weistra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke gift van goederen of geld is van harte welkom én nodig.
Het is daarom belangrijk samen deze kinderen te ‘omarmen’ en steunen zodat zij later ook leuke dingen hebben om op terug te kijken.

 

-advertenties-

-goede doel-