Stadhuis 1

De sloop van het stadhuis gaat vrij snel. Inmiddels is begonnen aan het weghalen van de laatste muren. Door de sloop ontstaat een grote ruimte naast het toekomstige Stadsmuseum.

Ton JennerTijdens de akoestische zondagmiddag 22 juli op het terras treden Ton Jenner en Spin Off7 op bij JJ MusicHouse. Gitarist en zanger Ton Jenner is een singer songwriter uit Zoetermeer. Ton speelt uitsluitend eigen songs, die hij schrijft en opneemt in zijn eigen Palmwood Studio.

NET GEMAAIDE POLDER FOTO VNTZKomende week kunt u meedoen aan twee begeleide rondwandelingen in de Natuurtuin Zoetermeer. Er is een extra wandeling op donderdagavond en de gebruikelijke excursie op de vierde zondag van de maand.

LHN Erelid 2018Tijdens een zomerse bijeenkomst van de LHN fractie afgelopen zondag, werden Hilbrand Nawijn en Jan Lobel benoemd tot Erelid van de Vereniging LHN. Zij ontvingen hierbij een oorkonde van vicefractievoorzitter Mariëtte van Leeuwen.

20180716 182536Twinvloggers Jaydah & Djaiony hebben speciaal voor Zoetermeer Actief een straatinterview gehouden in het Stadshart. Zij vroegen voorbijgangers naar hun vakantie en wat zij in de zomer in Zoetermeer gaan doen. 

verkenners bij de start van de hikeOok deze zomer genieten weer tienduizenden scouts van hun jaarlijkse zomerkamp. Door heel Nederland zijn scouts te vinden die met elkaar in de buitenlucht spannende en uitdagende activiteiten ondernemen. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren en gedreven leiding.

20180422 125689Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken?

vle diploma uitreiking janvanesWethouder Jan Iedema heeft maar liefst 35 voorleesdiploma's uitgereikt aan de kinderen die hebben meegedaan aan de VoorleesExpress. De uitreiking werd gehouden in het Forum in samenwerking met de bibliotheek die ook een hele leuke voorleesactiviteit organiseerde voor alle aanwezige kinderen.

BBCDe Business Breakfast Club Zoetermeer is op zoek naar een goed doel om de komende jaren te ondersteunen. De jaardonatie betreft circa € 8.000,-- en in drie opeenvolgende jaren zou een Zoetermeers Goed Doel geholpen kunnen worden met totaal € 24.000.

ONC Parkdreef neemt afscheid van Maarten JongebreurNa 57 jaar heeft het Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef afscheid genomen van Maarten Jongebreur, medewerker huishoudelijke dienst. Met ingang van 1 juli 2018 is hij, op 73-jarige leeftijd, officieel met pensioen.

-advertenties-

-goede doel-