Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Kleuters steppen naar nieuwe school

20180220 123526De kleuters van IKC De Klimboom in Buytenwegh zijn gister met al het rollend speelgoed, steps, fietsen en karren, naar hun nieuwe school gereden. Na de voorjaarsvakantie zullen zij in het nieuwe schoolgebouw aan de Nesciohove les krijgen, nu konden ze er alvast een kijkje nemen.

Lees meer: Kleuters steppen naar nieuwe school

MijnStem helpt u kiezen op 21 maart

20180221 123598MijnStem is een stemhulp die de gemeente Zoetermeer inzet voor de gemeenteraadverkiezingen op 21 maart 2018. De stemhulp werd woensdag in het Stadhuis-Forum getest door 5 inwoners van de stad, die erg te spreken waren over de uitkomst: “Herkenbaar, ik ben hier erg blij mee!”

Lees meer: MijnStem helpt u kiezen op 21 maart

Nieuwe Stadhuisplein vóór Koningsdag klaar

 

20180221 123582“Het streven is het plein voor Koningsdag gereed te hebben,” zei verantwoordelijk wethouder Marc Rosier woensdag. Een grote tent wordt op dit moment opgebouwd op het Stadhuisplein. Deze is bedoeld als bescherming tegen de kou, die naar verwachting tot en met volgende week aanhoudt. De dakdekkers kunnen dan toch doorgaan met hun werk om het plein waterdicht te maken.

Lees meer: Nieuwe Stadhuisplein vóór Koningsdag klaar

Lenteboden  in Natuurtuin Zoetermeer

IMG 7333De vierde en tevens laatste winterwandeling in de Natuurtuin Zoetermeer (Westerpark) wordt gehouden op zondag 25 februari. De natuurtuin is tot 10 maart gesloten, maar de maandelijkse wandelingen gaan door. Een unieke mogelijkheid om dit bijzondere natuurgebied ook in de winter te bezoeken.

Lees meer: Lenteboden  in Natuurtuin Zoetermeer

Zwembad komt terug in Zoetermeer!

20180220 123564Het college heeft dinsdag een memo naar de gemeenteraad gestuurd met een uitwerking van de plannen voor een recreatief zwembad in Zoetermeer. In een variant wordt zwembad De Veur uitgebreid met buitenwater en zwembad De Driesprong opgeknapt. De tweede variant gaat uit van sloop van De Driesprong en de bouw van een geheel nieuw zwembad.

Lees meer: Zwembad komt terug in Zoetermeer!

Zoetermeer ondertekent Retaildeal

retaildealWethouder Margreet van Driel (Economische Zaken) heeft maandag namens de gemeente Zoetermeer de Retaildeal ondertekend tijdens het Retailagenda Wintercongres in Breda. Hiermee tekent Zoetermeer samen met staatssecretaris Mona Keijzer voor een gezonde, toekomstbestendige retailsector.

Lees meer: Zoetermeer ondertekent Retaildeal

-advertenties-

-goede doel-