20180920 132660Naar nu blijkt is het Ganesha Vredesfestival geannuleerd wegens bedreigingen en daarmee een mogelijk gevaar voor deelnemers en publiek. Vrijdagavond maakte burgemeester Aptroot na de ondertekening van het Handvest voor Compassie bekend dat de dreiging te groot was om het festival door te laten gaan.

nieuw cultureel programma 55‘Uit de Kunst’ is het speciale culturele programma voor 55-plussers bij het CKC & partners. Het programma bestaat uit korte reeksen of eenmalige activiteiten die overdag plaatsvinden zoals lezingen over The Beatles en Indo-rock en toneelworkshops.

20180907 132206Op Zoetermeer actief is het sinds kort ook mogelijk om Familieberichten te plaatsen. Deze gratis kleine berichtjes geven bijvoorbeeld kennis van een geboorte van een nieuwe Zoetermeerder. Maar ook bij overlijden, huwelijken en jubilea kunt u een bericht insturen.

61800524 cont fb evenement zoe 1200x444pxDe Nederlandse denim-winkelketen Just Brands heeft in samenwerking met PME Legend speciaal voor Zoetermeer een T-shirt gemaakt. Het T-shirt is onderdeel van een unieke serie ‘CityTees’, ontwikkeld om de verbinding van het merk met de 14 vestigingssteden te benadrukken.

DSC 0972Al vijf jaar zit ze met haar sfeervolle, bewierookte winkel De Troostkamer in de Dorpsstaat. Anita de Roode (51) heeft met haar troostwinkel een plekje veroverd in de harten van veel mensen uit Zoetermeer en omstreken. Ze wil troost bieden bij leven en dood. Veel mensen noemen dit ‘een fijne plek om te zijn.’

GaneshaaGeanuleerdHet Ganesha Vredesfestival dat dit weekend op en rond de Markt zou plaats vinden is geannuleerd. De organisatie zag zich door het uitblijven van de benodigde vergunning gedwongen om het hele festival af te blazen.

Bijlage Lifestyle poster A5 1 van JIPOm aan je toekomst te werken als jongere moet je verschillende keuzes maken en heb je veel dingen te regelen. Om jongeren goed voor te bereiden op de toekomst organiseert het Jongeren Informatie Punt (JIP) Haaglanden op zaterdag 29 september het jongerenevent ‘Life Skills’.

silent filmMuziek zegt soms alles in een film en kan bijzonder emotioneel en betekenisvol zijn zonder dat hierbij gesproken wordt. Concerten met beeld zijn razend populair en zo kwam Arjen van Putten, muzikant in het Kunst en Vriendschap Fanfare orkest op het idee van ‘Silent Film in Concert’.

IMG 4398De Edelsteen heeft haar 25-jarig jubileum gevierd en Kern Kinderopvang bestaat 50 jaar. Reden genoeg om het jaarlijkse Kidsfestival op het IKC een extra feestelijk tintje te geven. Op zaterdag 22 september staat op het ‘Kidsfestival’ het thema 'Feest' centraal.

piramide schoolbrengdagIKC De Piramide is dit jaar gestart met SCHOOL op SEEF, het programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Op donderdag 20 september deed IKC De Piramide mee aan de actie schoolbrengdag van SCHOOL op SEEF.

-advertenties-

-goede doel-