Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Stadshart te koop?

sh Spazio 2De eigenaar van het Stadshart is van plan om het winkelcentrum te verkopen, volgens het Financieel Dagblad. Het Frans-Nederlandse vastgoedfonds Unibail-Rodamco wil alleen inzetten op de grootste winkelcentra van Europa. Ook willen zij zich richten op 'The Mall of the Netherlands in Leidschendam-Voorburg.

Lees meer: Stadshart te koop?

Digidokter Dennis: Handige apps

app‘Digidokter Dennis’ is een rubriek over alles wat te maken heeft met digitale apparaten die onderling verbonden (via internet) zijn zoals computers, telefoons, printers, SMART-TV etc. Deze week: Handige apps op computer/telefoon/tablets/etc.

Lees meer: Digidokter Dennis: Handige apps

Eenzaam? Dit kun je doen!

DSC 3582Deze week is het de Week van de Eenzaamheid. In Zoetermeer voelden in 2016 meer mensen zich ‘zeer eenzaam’ dan in 2012: 8,6% tegenover 6%. Zoetermeer Actief presenteert een drieluik over eenzaamheid. Vandaag deel 3. Bent u eenzaam of kent u iemand die eenzaam is? Dit kunt u doen!

Lees meer: Eenzaam? Dit kun je doen!

Stralende opening Cultuur Lokaal

20170923 111713Na weken van slecht weer werd Cultuur Lokaal zaterdag 23 september getrakteerd op een stralend zonnetje. Heel veel verschillende organisaties en verenigingen laten vandaag zien wat zij allemaal in huis hebben voor het komende culturele seizoen. Een heerlijk voorproefje dus van een verrukkelijk theaterseizoen!

Lees meer: Stralende opening Cultuur Lokaal

Ontmoet de Streetwise kunstenaars

pers ontmoetingsmomentHet zal je niet zijn ontgaan: op het grote leegstaande gebouw aan het ‘Kinderen van Versteegplein’ zijn 10 street art kunstenaars de afgelopen weken in weer en wind bezig (geweest) om een mural van ruim 1400 m2 te realiseren. Een ware explosie van typografie, patronen, realistisch werk en kleurrijke figuren. 

Lees meer: Ontmoet de Streetwise kunstenaars

Halloween Parade wordt Walk

DSC 4059De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is inmiddels niet meer weg te denken uit het Stadshart van Zoetermeer! Na 3 succesvolle edities is het tijd voor een nieuwe aanpak: de Parade wordt een Walk door het hele Stadshart, met vele creepy attracties, een spooktocht en natuurlijk met als afsluiting de Halloween lasershow.

Lees meer: Halloween Parade wordt Walk

It's all about Christmas

20170921 111643Het moet nog Halloween worden, en ook Sinterklaas is nog niet in het land geweest, maar wie nu al zin heeft in Kerstmis kan vanaf zaterdag terecht in het Stadshart! Beneden in de Stadshart Passage, in het pand van de voormalige V en D opent zaterdag 23 september de Kerstwinkel  It's all about Christmas.

Lees meer: It's all about Christmas

Apotheek voor Medicinale Cannabis in Dorpsstraat

DSC 35171Je kunt ter plekke geen cannabis scoren. Je kunt via de apotheek wel (medicinale) cannabis en legale softdrugs bestellen en laten thuisbezorgen. Dat gebeurt via de thuisbezorgservice Bring2Me. “De apotheek moet ook dé plek worden voor alle informatie over (medicinale) cannabis en legale softdrugs,” zegt initiatiefnemer en ondernemer Ron Sloof.

Lees meer: Apotheek voor Medicinale Cannabis in Dorpsstraat

Lekker ruig spelen in de natuurspeeltuin

DSC 3563Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de elfde en laatste aflevering: lekker ruig spelen in vijf leuke, gratis natuurspeeltuinen.

Lees meer: Lekker ruig spelen in de natuurspeeltuin

-advertenties-

-goede doel-