Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Livin’Blues Xperience

livin blues 300x205JJ Blues & Roots belooft zaterdagavond weer een mooie bluesnight te worden met Livin’ Blues Xperience. Onder leiding van Nederlands bluesicoon Nicko Christiansen, weet de band de bluesliefhebbers in hun ban te houden. 

Lees meer: Livin’Blues Xperience

Hackathon neemt bezit van DIF

hackathonDit weekend wordt in de Dutch Innovation Factory de vierde Dutch Open Hackathon georganiseerd. Ruim 200 deelnemers uit de ict gaan dan de strijd met elkaar aan. Tijdens de hackathon worden deelnemers uitgedaagd om in 36 uur creatieve oplossingen en toepassingen te bedenken voor concrete, alledaagse uitdagingen.

Lees meer: Hackathon neemt bezit van DIF

Wandelplezier door en om Zoetermeer

IMG 4245De veertiende Floravontuur wandeltocht van Floravontuur Promotie Zoetermeer en Sportief Wandelgroep Zoetermeer wordt gelopen op zaterdag 26 mei. Routes variërend in lengte van 5 tot 40 kilometer nemen u mee door de veelzijdige architectuur van de stad en door de prachtigste stukken natuur.

Lees meer: Wandelplezier door en om Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-