KISS MY SVrijdagavond vertolken 4 bevriende Kiss fans en gepassioneerde muzikanten hun ‘Kiss’ helden. Onder de naam Kiss my S zetten zij een spetterende en actieve show neer met scheurende gitaren, beukende drums en meerstemmige vocalen.

20181212 2842IKC Klimboom in Buytenwegh geeft nu al bijna een jaar les in het prachtige nieuwe gebouw aan de Nesciohove. Het buitenterrein was alleen nog wat saai vonden de buurtbewoners, vooral voor de wat oudere kinderen. Samen zorgden zij voor een nieuw klimtoestel voor op het schoolplein.

Wonderlijkshoot3De Zoetermeerse Twin vloggers hebben meegewerkt aan een kerstfilm: Een wonderlijke Kerst. Zij maakten zelf ook een vlog met interviews tijdens de opnames. Bekijk de Behind the scenes van de Zoetermeerse Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst'!

OpeningKersthuis 3Zondag 16 december kunnen kinderen komen kleuren voor een Magische kerst in het Kersthuis. Van 14 tot 16 kan er gekleurd worden in het gezellige Kersthuis in het Stadhuis-forum. Ook de kerstballen kunnen hier worden gekocht voor het goede doel: het verlichten van eenzaamheid onder ouderen.

IMG 20181208 125031225De Rotary Club Zoetermeer Zegwaart en Stichting MiM (Mensen in de Minima) hielden op zaterdag 8 december voor de tiende keer gezamenlijk de kerstpakkettenactie voor de Zoetermeerse minima.

20181211 Kaarsjesavond Zoetermeer GVW 4561 X3De kerst start in Zoetermeer traditiegetrouw pas echt met Kaarsjesavond. Dinsdagavond 11 december knipte burgemeester Aptroot de lichtjes aan in de grote stadskerstboom op de Dobbe, waarna de lampionnenoptocht richting de Dorpsstraat vertrok.

quirinegang 2De parkeergarage aan de Quirinegang in Rokkeveen is weer geopend. Omdat een betonnen plaat in het dak van de garage licht was verzakt, werd vorige week besloten dat de garage per direct gesloten werd. Uit onderzoek blijkt nu dat de garage veilig is en weer open kan.

kerstbalMagisch Zoetermeer is boven verwachting van start gegaan. De verkoop van kerstballen voor het goede doel loopt boven verwachting. Vele Zoetermeerders zetten zich in om eenzaamheid onder ouderen aan te pakken. Vrijwilligers, verkooppunten en donateurs zetten hun beste beentje voor.

20181119 1581Als het aan burgemeester Aptroot ligt komen er geen nachtclubs meer terug in het Van Tuyllpark. Na incidenten bij nachtclubs in het park sloot burgemeester Aptroot vorige week Club Magnum voor 6 maanden. "Er is hier geen plaats voor crimineel gedrag", aldus de burgemeester.

R42A9445 jan van esIn Zoetermeer kunnen liefhebbers van kerstconcerten weer genieten van diverse optredens. Het Zoetermeers Mannenkoor zal een speciaal concert voor de kerst geven, evenals de jubilerende Sprinter Singers. In de Oude Kerk is deze kerst een speciaal lunchpauzeconcert.

-advertenties-

-goede doel-