Echtpaar Mekkering Krouwel 300dpi 0007Het echtpaar Mekkering-Krouwel vierde onlangs hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Aptroot bezocht het echtpaar afgelopen dinsdag in hun woning aan de Dublinstraat om zijn hartelijke felicitaties over te brengen.

film 16mmOp Youtube zijn er verschillende interessante video’s over Zoetermeer. Leuke filmpjes van toen en nu om even terug te kijken. Dit keer in de serie ´historisch Zoetermeer´ Zoetermeer tussen 1973 - 1983.

20180719 131038De twee winkelcentra in de wijk Seghwaert zien er weer aantrekkelijker uit: fleurig, kunstzinnig en verbonden door het Groene Lint. Seghwaert heeft de uitdaging opgepakt om samen met de buurt te zorgen voor een groene en plezierige wijk.

Stadhuis 1

De sloop van het stadhuis gaat vrij snel. Inmiddels is begonnen aan het weghalen van de laatste muren. Door de sloop ontstaat een grote ruimte naast het toekomstige Stadsmuseum.

Ton JennerTijdens de akoestische zondagmiddag 22 juli op het terras treden Ton Jenner en Spin Off7 op bij JJ MusicHouse. Gitarist en zanger Ton Jenner is een singer songwriter uit Zoetermeer. Ton speelt uitsluitend eigen songs, die hij schrijft en opneemt in zijn eigen Palmwood Studio.

NET GEMAAIDE POLDER FOTO VNTZKomende week kunt u meedoen aan twee begeleide rondwandelingen in de Natuurtuin Zoetermeer. Er is een extra wandeling op donderdagavond en de gebruikelijke excursie op de vierde zondag van de maand.

LHN Erelid 2018Tijdens een zomerse bijeenkomst van de LHN fractie afgelopen zondag, werden Hilbrand Nawijn en Jan Lobel benoemd tot Erelid van de Vereniging LHN. Zij ontvingen hierbij een oorkonde van vicefractievoorzitter Mariëtte van Leeuwen.

20180716 182536Twinvloggers Jaydah & Djaiony hebben speciaal voor Zoetermeer Actief een straatinterview gehouden in het Stadshart. Zij vroegen voorbijgangers naar hun vakantie en wat zij in de zomer in Zoetermeer gaan doen. 

verkenners bij de start van de hikeOok deze zomer genieten weer tienduizenden scouts van hun jaarlijkse zomerkamp. Door heel Nederland zijn scouts te vinden die met elkaar in de buitenlucht spannende en uitdagende activiteiten ondernemen. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren en gedreven leiding.

20180422 125689Op de eerste zomeravond is er een Kinder Foodtruckfestival op Het Buitenbeest, vrijdagavond 20 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Op het Foodtruckfestival kun je overal iets lekkers te eten halen. Vind jij het leuk om kleine hapjes klaar te maken?

-advertenties-

-goede doel-