Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

WSP ZHC: Lison de Beer

Lison 2“Wij zijn het grootste niet-commerciële uitzendbureau in de regio.” Aan het woord is Lison de Beer, manager Ondernemershuis en Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal. Het WSP ZHC bemiddelt en begeleidt mensen, meestal vanuit een uitkeringssituatie, die moeilijk aan het werk komen. Veel aandacht gaat naar begeleiding en scholing, om de kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkveld.

Lees meer: WSP ZHC: Lison de Beer

Ieder kind kan meedoen

kindpakket ZMDe gemeente Zoetermeer heeft een nieuwe tool ingezet om kinderen meer mee te laten doen. Dit onder de naam 'Kindpakket Zoetermeer'. Het pakket is bedoeld voor kinderen uit gezinnen die weinig geld hebben. Op deze pagina staan vele goede tips op een rij.

Lees meer: Ieder kind kan meedoen

Bluesgigant John Primer in JJ Music House

John PrimerJohn Primer, ooit begonnen als 'broekie' in de band van superster Muddy Waters, is inmiddels zelf uitgegroeid tot een blues gigant en spelend in de Major League van de hedendaagse blues-scene. Tijdens zijn Europa tour van 24 november t/m 5 december met King Bee Music Agency, treedt hij zaterdagavond 25 november op in JJ Music House.

Lees meer: Bluesgigant John Primer in JJ Music House

Speelgoed kopen voor goed doel

speelgoed babysPerron 28 houdt vrijdag 24 en zaterdag 25 november een breed opgezette Speelgoedmarkt.De opbrengst van de Speelgoedmarkt komt ten goede van de Traktatiedozen, een initiatief om kinderen van arme gezinnen, die anders niet op school kunnen trakteren, een goedgevulde traktatie mee te kunnen geven.

Lees meer: Speelgoed kopen voor goed doel

Pomms' binnen drie dagen dicht

20170329 100086In het Stadshart is het pand van de Pomms' dichtgespijkerd. Ook staan er hekken voor de gevel. De patatzaak met biologische producten is halsoverkop vertrokken. De zaak die in april dit jaar open ging staat er nu verlaten bij. Eigenaar Niels Tijthoff legt uit hoe dit zo gekomen is.

Lees meer: Pomms' binnen drie dagen dicht

Zoetermeer fietsstad 2018?

fietsenZoetermeer is genomineerd voor de titel 'Fietsstad 2018'. De Fietsersbond Zoetermeer is blij dat het dit jaar gelukt is om een nominatie in de wacht te slepen. In 2011 en 2014 kwam Zoetermeer niet zo ver. Theo Hebing van de Fietsersbond zegt: "de aanhouder wint'.

Lees meer: Zoetermeer fietsstad 2018?

Afsluitingen toerit A12

ViaductIn het weekend van 25 november a.s. worden 48 meter lange liggers over het spoor gemonteerd voor het viaduct van station Lansingerland-Zoetermeer. De toerit van de Oostweg in Zoetermeer naar de A12 richting Gouda / Utrecht en het fietspad Spoorpad / Craenenborgpad worden hiervoor afgesloten. Dit is nodig om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Ook rijden er geen treinen tussen Woerden en Den Haag.

Lees meer: Afsluitingen toerit A12

-advertenties-

-goede doel-