vaccinatie boerhaavelaanDe traumahelikopter uit Amsterdam is met spoed naar de priklocatie aan de Boerhaavelaan gekomen om te helpen bij een medische noodsituatie in de prikpost. Een 86-jarige man is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond 17.00 uur op zondag 2 januari is de traumahelikopter met spoed naar de priklocatie aan de Boerhaavelaan gezonden om te helpen bij een medische noodsituatie. Twee ambulances waren al snel aanwezig om hulp te verlenen. Nadat de patiënt stabiel genoeg was om vervoerd te worden, is de trauma arts met de ambulance meegereden. 

 

Update van de GGD

De GGD schrijft op haar Facebook: "Na het verlaten van de GGD vaccinatielocatie in Zoetermeer is vanmiddag een 86-jarige man ten val gekomen. De bezoeker verliet de vaccinatielocatie na de 15 minuten wachttijd. Na het verlaten van het pand is hij met zijn rollator van een stoep gevallen. De arts van de GGD heeft in eerste instantie eerste hulp geboden en de ambulance gebeld. Het ambulancepersoneel heeft ter plekke een traumahelikopter ingeschakeld. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het Westeinde Ziekenhuis gebracht."

 

 

-advertenties-

-goede doel-