20211224 28833Volledig coronaproof organiseerde Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer een Kerst Drive Through om de kinderen toch het kerstverhaal te laten bekijken en beleven. Binnen in de kerk was nu niet mogelijk, maar buiten genoten alle bezoekers van het kerstverhaal, muziek en een lekkere wafel.

 20211224 28826  20211224 28830

 

De ‘Kerstreizen’ van waren al aangepast aan 1,5m afstand, iedereen zou in kleine groepjes door het gebouw ‘De Uitkijk’ heen kunnen ‘reizen’. Op het laatste moment werd de kerstreis omgezet in een Drive Through, zodat iedereen op een veilige manier toch Kerstmis kon beleven.
“We merken dat het echt heel belangrijk is om met Kerstmis elkaar toch even te kunnen zien, al is het op afstand”, aldus de organisatie, verkleed als herder.
De ouders en kinderen werden ontvangen door Romeinse soldaten die alle aanwezigen telden voor de volkstelling. Daarna kon doorgereden worden naar het stalletje met herders, de kerststal met ezel en even verderop werd live gezongen. Na een lekkere wafel konden de inzittende bij de laatste post de zegening krijgen.

-advertenties-

-goede doel-