Om de drukte in de winkels te spreiden en de winkeliers in het Stadshart te ontzorgen, heeft het Stadshart een inpakservice georganiseerd. Hier kan je jouw Kerstcadeautjes gratis en prachtig in laten pakken. Ook kun je op het Cadenzaplein de kerstman ontmoeten in Santa’s House.

De inpakservice is te vinden aan de Promenade 265, naast de ingang van de Zeeman XL. De inpakkers staan 18, 19, 22 en 23 december klaar van 12:00 - 17:00 uur om alle gekochte cadeautjes mooi in te pakken.


santas house stadshartSanta’s House

Santa's House opent van 18 t/m 26 december weer de deuren in Stadshart Zoetermeer. Santa’s House is dit jaar te vinden op het Cadenzaplein, tegenover het Stadstheater Zoetermeer. Andere jaren werd het huis ook wel op het Promenadeplein neergezet, maar dat kan nu niet omdat de bestrating nog niet helemaal klaar is. Santa's House is dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 december (m.u.v. Eerste Kerstdag, 25 december) kun je de Kerstman en zijn elfen ontmoeten in ?????’? ?????. Je krijgt een exclusieve look in het huis van de Kerstman en iedereen kan met hem én zijn elfen op de foto
Daarnaast kan je een wens opschrijven in het grote boek van de Kerstman. Één van deze wensen wordt ook waargemaakt.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-