In de Zoetermeerse Dorpsstraat staat het Kersthuis, een prachtig versierd huis waar je soms zelfs de Kerstman kan zien. Er is alleen een probleempje deze kerst: de Kerstman moet daarvoor zoveel mogelijk zelf versierde kerstsokken krijgen!

Alle kinderen van Zoetermeer mogen meeknutselen en maken kans op een prijsje als ze hun zelf versierde kerstsok inleveren bij het Kersthuis in de Dorpsstraat. De Kerstman zal zelf de prijzen uitreiken op woensdag 22 december.
Er zijn leuke kleine prijsjes te winnen voor verschillende leeftijden: kinderen van 1 t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar.

 kerstman met kerstversiering en cadeau

Inleveren Kerstsok

Knutsel, verf, plak, teken of naai een mooie kerstsok. Is jouw kerstsok af? Doe er dan een briefje bij met je naam, telefoonnummer en leeftijd en breng hem naar het Kersthuis. Bij het Kersthuis kun je de versierde sokken in de brievenbus stoppen.

 

Meet en Greet met de Kerstman

In het Kersthuis kun je op woensdagmiddag 22 december van 13.00 tot 16.00 op bezoek bij de Kerstman. Het Kersthuis vind je in de Dorpsstraat op nummer 163.
Kinderen kunnen met hun ouders per gezin naar binnen in het Kersthuis, de 1,5 meter afstand wordt hierbij aangehouden. Mondkapje verplicht.

 

'De Versierde Kerstsok'

Op Zoetermeer Actief wordt vanaf morgen elke dag een aflevering geplaatst van de miniserie 'De Versierde Kerstsok'. Mis hem niet!

Foto: Erwin Konijnenburg
Video: productie Zoetermeer Actief

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-