corona vaccinDe gemeente Zoetermeer gaat vier vaccinatiedagen organiseren op het Stadhuis-Forum. Mensen die nog niet gevaccineerd zijn tegen corona kunnen hier zonder afspraak binnen lopen en een vaccin halen. De eerste prikdag is op woensdag 29 september.

Vier woensdagen, vanaf 29 september, kunnen mensen die een coronavaccin willen van 9 tot 16 uur terecht bij het Stadhuis-Forum. Het gaat hier om mensen vanaf 12 jaar die nog niet gevaccineerd zijn, of alleen een eerste prik hebben gekregen. Een afspraak is niet nodig, er wordt alleen gevraagd om een identiteitsbewijs mee te nemen.

Wethouder Ter Laak (zorg): "We hebben voor het Stadhuis gekozen omdat deze locatie goed toegankelijk en centraal gelegen is. In Zoetermeer is er niet veel verschil in vaccinatiegraad tussen de verschillende wijken, het is daarom beter om centraal één goed toegankelijke locatie te hebben."

De grote priklocatie in het Silverdome is inmiddels gesloten, het overgrote deel van de mensen die geprikt wilden worden is inmiddels gevaccineerd. "Maar we streven naar een vaccinatiegraad van minstens 95%", aldus Ter Laak, "dus ik hoop dat iedereen die nog geen prik heeft gehad naar het Stadhuis komt voor een vaccinatie!"

 

Data en locatie

De vaccinatiedata in het Stadhuis-Forum zijn: woensdag 29 september, 6, 13 en 20 oktober. De tijd is steeds van 9 tot 16 uur.
Vanaf 12 jaar wordt gevaccineerd met het Pfizer vaccin en het Jansen vaccin of Pfizer wordt gegeven vanaf 18 jaar. Volwassenen mogen zelf kiezen welk vaccin ze willen.

Mensen die zich willen laten vaccineren kunnen zich melden bij het Stadhuis, ingang RandstadRail.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-