broederliefde persDe hoofdact op het Sweetlake festival, gehouden op het Noord AA strand van Zoetermeer, wordt de populaire hiphopgroep Broederliefde. De band zal zaterdag 28 augustus 2021 op het podium staan bij de 1e editie van het Sweetlake Festival.


sweetlakefestival 2021Ze bereikten met de plaat ‘Hard work pays off 2’ de eerste plaats in de Album Top 100 en bleven daar maar liefst veertien weken op nr 1 staan. Met deze groep weet je dus zeker dat het deze zomer een feestje wordt.

Het Noord AA strand wordt omgetoverd tot een uniek festivalterrein met de bekendste dj’s en artiesten van Nederland. Een deel van de line-up is al bekend gemaakt, naast Broederliefde zullen ook Freddy Moreira, Wef, Diaz and Bruno, Johnny 500, Dazers en nog veel meer.

Er is erg weinig aanbod voor de Zoetermeerse jongeren op festival gebied, dus met dit idee hebben de organisatoren goed naar de jongeren geluisterd en een mooi programma voor hen samengesteld wat aansluit bij hun behoefte. Een lekker zomers festival met goede muziek van genres als House, Latin, Urban, Dance, Hiphop & Reggaeton muziek.

De tickets zijn inmiddels al in de verkoop, koop jouw ticket via www.Sweetlakefestival.nl  Bezoekers van het festival moeten minimaal 16 jaar zijn.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-