Luxemburglaan 2 10 70LUX 2De Luxemburglaan 1 en 2 zijn twee van de versnellingslocaties die door de gemeente aangewezen zijn voor de ontwikkeling van nieuwe woningen. Het betreft een voormalig ABN-AMRO kantoor op nummer 1 en een kantorencomplex op nummer 2. De plannen voor Luxemburglaan 2 zijn reeds in een vergevorderd stadium.

Het project 70LUX loopt al sinds begin 2019; over de bouwplannen is met de omwonenden reeds samenspraak gehouden en de diverse benodigde vergunningen zijn aangevraagd. Het voormalig kantorencomplex wordt gesloopt en er komt een woontoren van 70 meter voor in de plaats met ruimte voor 134 koopappartementen. De prijzen variëren van € 225.000,- voor 50m² tot 129 m² voor € 550.000,-.

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt; dit uit zich onder andere door het gebruik van zonnepanelen, groene daken, warmtepompen om te verwarmen/koelen en 'triple glazing'. De appartementen zijn voorzien van ruime terrassen en er is een inpandige parkeergarage.

 

Luxemburglaan 2 70lux

                                                    foto: projectsite 70LUX/ DAL architecten

 

De verwachte realisatie van het project is in 2022, belangstellenden kunnen zich inschrijven op de projectwebsite 70LUX.

 

Nieuwsgierig naar de status van de overige nieuwbouwprojecten? Overzicht Nieuwbouw

-advertenties-

-goede doel-