Vanuit de Ambachtenwerkplaats van stichting Piëzo kun je online meedoen aan de workshop Vrolijke lentehaan borduren online. De live online bijeenkomsten worden gehouden op 11 en 25 maart van 14.00 tot ca. 15.30 uur.  Er wordt gewerkt met allerlei soorten materialen, waaronder een bijzondere sierband en cadeaulint.

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

“Kunnen we daar niet iets anders mee?” was de gedachte van Hélène die mozaiekprojecten begeleidt bij Piëzo samen met een groep vrijwilligers. Hélène bedacht twee kleurige en fleurige hoenders met mooie veren, die met het sierlint op foamboard zijn geborduurd. Het donkere foamboard laat de kleurige linten extra mooi naar voren komen.

Hélène: “Tijdens het werk geef ik de cursisten het thema ‘humor’ mee. Iets leuks of geks in het borduurwerk toevoegen is hiervan het idee. Humor schept inspiratie, ondeugd, een beetje lef, vermaak en vooral die glimlach. Dat kunnen we allemaal goed gebruiken!”

Het werkt als volgt: je meld je aan voor deze workshop die in twee delen plaatsvindt. Al het materiaal wordt na inschrijving opgehaald of thuisbezorgd. Thuis log je in via een beeldbel-verbinding en dan heb je live contact met de Ambachtenwerkplaats. Je krijgt dan uitgelegd hoe je precies te werk gaat.  

Wanneer?

  • Donderdagmiddag 11 maart is de 1e live online bijeenkomst van 14.00 tot ca 15.30 uur.
  • Donderdagmiddag 25 maart is de 2e live online bijeenkomst van 14.00 tot ca 15.30 uur.

Kosten om mee te doen zijn in totaal €6,-. Er kan contant betaald worden en met de ZoetermeerPas.

Wil je meedoen? Meld je aan via Simone Langeveld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 36573257.

-advertenties-

-goede doel-