politiebus 2De politie Zoetermeer heeft drie mannen aangehouden nadat zij van een getuige een goed signalement hadden gekregen. De inbrekers namen de vlucht toen de getuigen hen aansprak tijdens het inbreken in een garagebox aan de Parkdreef in Seghwaert.

Een getuige zag dat drie mannen bezig waren om in te breken in een garagebox en sprak de mannen aan. De dieven kozen het hazenpad, sprongen in de auto en dachten te ontkomen. De getuige nam echter het kenteken op en belde rond 02.15 de politie. Hij gaf de politie zo veel bruikbare informatie dat de politie niet veel later de auto staande kon houden op de A12. De vermoedelijke daders zijn mannen uit Wanrooij (25 jaar), Geffen (33 jaar) en een 55-jarige man uit Oss.

 

Agenten kregen zondag 5 augustus omstreeks 02:15 uur een melding van poging inbraak in een garage aan de Parkdreef. Korte tijd later hielden agenten op de A12 drie mannen, een 25-jarige uit Wanrooij, een 33-jarige uit Geffen en een 55-jarige uit Oss, in een auto aan voor betrokkenheid bij de inbraak poging. De politie onderzoekt de zaak.

De drie mannen zullen op 7 augustus voorgeleid worden.

-advertenties-

-goede doel-