Jeroen is een regelmatige bezoeker van evenementen en feesten, zo was hij afgelopen weekend ook te vinden bij het BKJN Partyraiser evenement in het Zoetermeerse Silverdome. Hij uitte in een ingezonden brief zijn zorgen over het afgelopen evenement.

traumaheli donker 6"Ik wil graag het e.e.a kwijt over afgelopen weekend, normaal gesproken doe ik nooit een organisatie een bericht, maar aangezien ik al meer dan 15 jaar naar feesten ga en ik opmerkelijke dingen mee heb gemaakt afgelopen weekend in Zoetermeer wil ik mij toch even melden.

Allereerst wil ik voorop stellen dat er goede sets werden gedraaid en ik genoten heb van de muziek en de mensen met wie ik was. Er is veel aandacht besteed aan het licht/geluid en showelementen.

Een aantal zaken kan echt niet, en moeten jullie echt eens gaan evalueren:

Vroeger was ik regelmatig in het Silverdome, o.a met Hardbass, ook ben ik voor mijn werk hier wel eens geweest, ik weet dat het Silverdome goede sanitaire voorzieningen heeft binnen, maar waarom mogen jullie bezoekers/klanten daar geen gebruik van maken? Voor een feest van zo'n kaliber en voor een ticketprijs van circa 50,- hoort dit gewoon netjes voor elkaar te zijn, als je naar de toilet wilde was je circa 25 minuten onderweg, de toiletten buiten waren niet verlicht en het was een grote bende buiten, bezoekers deden hun behoefte tegen objecten aan, een dikke puinhoop al met al.

Het is jammer dat een flesje lauw water ruim 6 euro kost, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat er geen tap/kraan water bijgevuld mag worden, zeker met dit soort temperaturen is dit geen overbodige luxe! Tot 22.00 was er water bij de toiletten en desinfect om handen te reinigen, maar na 23.00 kon je nergens je handen meer reinigen, sorry maar dit kan echt niet .

Ook maak ik me zorgen over het drugsgebruik, ik ga vaak naar feesten toe en heb veel gezien en meegemaakt in al die jaren, maar afgelopen zaterdag was het wel of ik op een andere planeet was beland,
Prima dat bezoekers een middeltje willen nemen om zich prettig te voelen, maar afgelopen zaterdag was het volgens mij een wedstrijdje wie het eerste onwel werd, je zag vele bezoekers er erg bij lopen, er waren bezoekers die amper op de wereld waren en dan vervolgens zie je ze nog wat naar binnen werken, ten opzichte van de feesten van 15 jaar terug is dit momenteel wel een zorgelijke zaak, ik sprak met iemand van de security maar rond de klok van 5 uur waren de ambulances al niet meer op 1 hand te tellen, en vlak na 6 uur lande er zelfs een trauma helikopter vlak voor onze auto, hopelijk is dit goed afgelopen met deze bezoeker. Persoonlijk vind ik deze aantallen erg hoog voor een evenement van circa 8000 bezoekers!"

 

-advertenties-

-goede doel-