politielogo op auto 3Het AD meldt dat er ingebroken is in een woning aan de Abrikozengaarde in Seghwaert terwijl de 73-jarige bewoonster overleed  in een verzorgingstehuis. Het hele huis is overhoop gehaald door de inbreker(s).

De 73-jarige vrouw leed aan longkanker en het lijden werd steeds zwaarder. In een verpleeghuis zou zij rustig inslapen. Dit gebeurde ook, maar wat de familie niet had verwacht was dat zij een ravage aantroffen toen ze bij de woning van de vrouw aan kwamen. Volgens de familie had de vrouw hier 40 jaar gewoond zonder dat er ooit ingebroken is geweest. 

Het is niet duidelijk of het om één of meerdere inbrekers gaat. Wel is goed te zien dat ze zijn binnengekomen door het glas van de deur er uit te snijden. De dieven hebben vooral persoonlijke spullen meegenomen die de familie aan de kleinkinderen door wilde geven. Zo is er een trouwring weggenomen van de overleden echtgenoot van de vrouw.

De familie is zwaar ontdaan en hopen dat de daders voor deze laffe daad gepakt zullen worden. Wie iets gezien heeft, of informatie heeft over deze laffe inbraak wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De inbraak heeft waarschijnlijk dinsdag 2 of woensdag 3 januari plaats gevonden.

Bron: AD

-advertenties-

-goede doel-