20130514 14165

Foto: Jaap Pronk, penningmeester van de Businessclub DSO en Jeroen Derwort van OSM staan arm in arm met Mascotte Doerak terwijl de voorzitter van DSO, Hans van den Berg en Frank Tijhuis (OSM) elkaar feliciteren met het nieuwe sponsorcontract.

 

20130514 14180
Doerak, de nieuwe mascotte van het eerste elftal van DSO,  feliciteerde dinsdagmiddag enthousiast de voorzitter van DSO en de leiding van OSM met het nieuwe sponsorcontract. Online Soccer Manager wordt voor drie jaar de nieuwe sponsor van het eerste elftal van de Zoetermeerse voetbalclub. 

Online Soccer Manager is een verslavend voetbalspel, waarbij de speler in een eigen competitie de manager is van een eigen voetbalteam. Iedere nacht worden de virtuele voetbalwedstrijden gespeeld en overdag kan de speler weer verder met het spel: nieuwe trainer, spelers wisselen of aankopen, het beste team samen stellen en dan maar hopen op een goede einduitslag!

OSM werd in 2001 door Jeroen Derwort gemaakt als leuk spelletje voor buren en vrienden, maar nam al snel een grote vlucht. Steeds meer spelers raakten in de ban van de voetbal manager en Jeroen vroeg zijn buurjongen Frank Tijhuis om hulp. Samen storten zij zich in de virtuele gamewereld, en met heel veel succes! In Nederland breidde het gratis online spel zich al snel uit door mond tot mond reclame, maar na de introductie van de app versies van het spel volgde een ware spelersexplosie. De laatste jaren richt OSM zich ook veel op het buitenland en zijn er spelers uit Brazilië, geheel Europa en Turkije. In de toekomst komen daar ook bijvoorbeeld Zuid-Korea en China bij. Nu al zijn er ruim 3 miljoen online spelers per maand.





20130514 14172
20130514 14156

Op de middenstip van het hoofdveld van DSO tekenden DSO voorzitter businessclub Hans van den Berg en eigenaar van OSM, Frank Tijhuis een drie jarig contract. Op de shirts van de DSO 1 zal de naam van de sponsor komen. Ook zal voor elke wedstijd de levensgrote mascotte Doerak, de hoofdfiguur uit het spel, het publiek komen vermaken. De mascotte zegt er helemaal klaar voor te zijn.

In het contract is een extra regel opgenomen voor uitbreiding van sponsoring wanneer DSO naar de topklasse zou promoveren. Voor het bestuur is het zo goed als zeker dat ze dit doel in twee jaar zullen halen.

-advertenties-

-goede doel-