Tijdens het derde weekend van augustus 2014 (14, 15, 16 en 17 augustus) zal op het terrein van voetbalclub s.v. DWO de eerste jaarlijkse Zoetermeerse Voetbalvierdaagse plaatsvinden. Het evenement wordt gezamenlijk georganiseerd door s.v. DSO, s.v. DWO en s.v. Oosterheem, en ook FC Zoetermeer en Real Zoetermeer zullen van de partij zijn. Tijdens de Zoetermeerse Voetbalvierdaagse zal geld worden ingezameld voor Stichting DaDa en het gehele weekend zal in het teken staan van alles waar Zoetermeer trots op mag zijn. Sport, bedrijfsleven, cultuur en liefdadigheid ontmoeten elkaar tijdens dit unieke evenement.

ING-jeugddag

persbericht 2014-07-10Op zaterdag 16 augustus kunnen alle jongens en meisjes van de Zoetermeerse voetbalclubs hun voetbalkwaliteiten laten zien in een onderlinge competitie met leeftijdsgenoten van alle Zoetermeerse clubs: DWO, DSO, Oosterheem en FC Zoetermeer. Mini-pupillen, F-, E- en D- spelers en speelsters leggen een circuit af van allerlei voetbalvaardigheden. Voor de junioren, C-, B-, en A-spelers is er de voorronde voor de penaltybokaal. De beste spelers en speelsters van iedere leeftijdscategorie mogen op zondag 17 augustus uitmaken in de finales wie de grote winnaars zijn. Behalve de Zoetermeerse eer, kunnen deze finalisten ook mooie prijzen winnen.

 

FIFA 14-gametoernooi

Mars Game Events organiseert op vrijdag 15 augustus voor maximaal 80 deelnemers een FIFA 14-gametoernooi. Op vrijdag vinden de voorrondes plaats, de finales zijn op zondagochtend 17 augustus. Inschrijving staat open voor alle leden van DWO, DSO, Oosterheem en FC Zoetermeer. Deelname aan het FIFA 14-gametoernooi kost € 10 en alleen bij genoeg animo kan dit toernooi doorgang vinden.

Op tijd inschrijven

Om de jeugdactiviteiten goed te kunnen organiseren, wil de organisatie graag weten wie er deelnemen. Inschrijven voor zowel de jeugddag als het FIFA 14-gametoernooi kan bij de contactpersoon van de vereniging of via de nieuwe website www.somzoetermeer.nl, voor 7 augustus. Deelname aan de jeugddag kost € 1 en dat geld komt volledig ten goede aan Stichting DaDa.

Sponsor ING
Subsponsor van De Zoetermeerse Voetbalvierdaagse en hoofdsponsor van de jeugddag is ING. Deze oranje bank steunt het Nederlandse voetbal, zowel bij de profs als bij de amateurs en de organisatie is heel blij dat ze ook dit unieke Zoetermeerse initiatief steunen. Op zaterdag 16 augustus zal de oranje leeuw duidelijk aanwezig zijn op het sportpark bij DWO.

Bekijk ook de facebookpagina van De Zoetermeerse Voetbalvierdaagse: www.facebook.com/zoetermeersevoetbalvierdaagse.

-advertenties-

-goede doel-