DSO-hoofdveldOp dinsdag 22 juli zal het eerste eredivisieduel in Zoetermeer gehouden worden. Voor DSO een enorme eer en voor het publiek een pracht kans om eredivisie spelers van dichtbij te zien.

Voor de eerste keer in Zoetermeer vindt een oefenduel tussen twee eredivisieclubs plaats. Op 22 juli a.s. speelt ADO Den Haag namelijk als onderdeel van de voorbereiding tegen nieuwbakken eredivisionist FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld op het Sportpark Bentwoud van sv DSO, in het kader van de samenwerking tussen ADO Den Haag en sv DSO. Het bestuur van DSO vindt het een eer, die avond gastheer voor deze ‘eredivisiewedstrijd’ te mogen zijn.

Met het WK-succes nog vers in het geheugen, is dit dé kans om je eigen eredivisiehelden van dichtbij te zien.

De wedstrijd begint om 19 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €5. Er geldt geen clubcardverplichting voor deze wedstrijd. Voorverkoop zal plaatsvinden op het DSO-complex op vrijdagavond 18 juli van 19 tot 20 uur. Er is plaats voor maximaal 1500 toeschouwers, dus wie verzekerd wil zijn van een kaartje koopt deze in de voorverkoop. Gezien de te verwachten drukte wordt geadviseerd zoveel mogelijk op de fiets of per openbaar vervoer te komen (HTM-lijn 4, halte Oosterheem) die avond.

Ook bij het ADO Den Haag Kyocerastadion Den Haag zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. Eventueel overblijvende kaarten worden op de wedstrijddag zelf aan de poort van Sportpark Bentwoud verkocht.

-advertenties-

-goede doel-