cheerleaders

De United cheers Jaguars

De teams United cheers Panthers en United cheers Jaguars hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de voorronde NK te Zwolle. De Panthers, in de leeftijd van 7-10 jaar zijn als eerste geëindigd bij deze wedstrijden en mochten trots hun gouden trofee ophalen. De finale van het NK zal worden gehouden op 15 juni.

panthersDe Jaguars, meiden in de leeftijd van 12-14 jaar, hebben 2 maal de 2e prijs binnen gesleept, in twee verschillende categorieën. Zij mogen nu meedoen aan EK te Bonn op 29 juni.

Aanstaande zaterdag19 april zijn de teams én het showteam te zien tijdens de opening sportweek in Stadshart, zij zullen om ongeveer 16.20 optreden. De meiden kijken ernaar uit om hun show te laten zien op het EK, maar zijn nog wel op zoek naar sponsors om deze reis mogelijk te maken.

Voor meer informatie over de United Cheers of sponsoring van de reis naar het EK kunt u contact opnemen met Astrid Dom Scholten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

-advertenties-

-goede doel-