DokoAfgelopen zaterdag heeft de Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo weer een succesvolle avond beleefd. 3 vechters betraden de mat op het karate gala Masters of Kyokushin, namelijk Gwenn Kroon, Senna Mulder & Amber Mulder.

Gwenn vocht als talent de eerste partij van de avond. Een mooi gevecht waarin beide dames veel technieken lieten zien. Gwenn’s kwaliteiten kwamen gedurende de partij goed naar boven en met een mooi geplaatste hoge trap naar het hoofd van haar tegenstander won Gwenn ook gelijk de partij. Dit leverde haar goud op de Masters op.

Amber had in eerste instantie geen tegenstander, gelukkig was er een andere dame die besloot te vechten tegen Amber en het werd een flinke knalpartij van 4 minuten. Amber was gedurende de partij een stuk dominanter en trok de winst naar zich toe, dus ook voor haar goud op de Masters.

Senna tenslotte vocht 2 mooie partijen. Zijn eerste partij was tegen een Oekraïns-Duitse tegenstander en de beide heren lieten erg veel mooie en scherpe technieken zien. Na 6 minuten wilden de scheidsrechters een verlenging zien en moesten de heren nog 2 minuten alles uit de kast halen, de winst ging in deze partij naar de tegenstander. Senna sloot de avond af met één van de hoofdpartijen van die avond. Zijn oudere en zwaardere Duitse tegenstander was zichtbaar onder de indruk van Senna en binnen 2 minuten besliste Senna de partij: ook voor hem goud op de Masters.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-