EW handenOp zondag 12 mei is het Moederdag en Eigen Wij besteedt hier met alle liefde aandacht aan. Van 11 tot 15 uur worden mooie activiteiten aangeboden waar moeders aan mee kunnen doen. Alle activiteiten zijn gratis voor de moeders, die zich wel even moeten aanmelden.

Ze kunnen deelnemen aan o.a. een yoga-sessie, een workshop sieraden maken, een despacho ceremonie of ze kunnen een heerlijke stoelmassage ondergaan of tarotkaarten laten leggen. Natuurlijk kan er ook genoten worden van de heerlijke koffie of thee met iets lekkers, maar er worden ook lekkere internationale hapjes aangeboden. Hier wordt wel een kleine bijdrage voor gevraagd, om de stichting te blijven ondersteunen.
Op zondag 12 mei is de Art Shop ook open en kunnen er mooie kunstwerken gekocht worden voor een leuke prijs. De kunstwerken zijn door diverse mensen gedoneerd en alle opbrengsten hiervan gaan volledig naar stichting Eigen Wij.

Aanmelden van moeders kan tot vrijdag 10 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘moederdag’. Er is plek voor 30 moeders, meld je moeder of de vrouw die jij bewondert snel aan!

Maandelijkse inloopochtend

Zaterdag 11 mei is de maandelijkse inloopochtend met gratis koffie/thee en een koekje van 10-12 uur. Op zaterdag kun je ook al in de Art Shop terecht. Speciaal voor moederdag is de winkel tijdens de maandelijkse inloopochtend open en heeft dan hele leuke -klein geprijsde- kunstwerkjes in de aanbieding. Dat niet alleen; kinderen kunnen dan hun eigen cadeautje maken in de vorm van een zelf beschilderd of versierd plantenpotje met een leuk plantje, het ‘moeder van duizend’-plantje. Dit kan gemaakt worden in het Atelier van Eigen Wij. Ook dit is gratis en je kunt er terecht van 10-12 uur op zaterdag 11 mei.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-