282801BA CC16 4B4F 912E F8C0A4FCF646Komende maandag, op 2de paasdag 1 april, opent Kiki at Franx haar deuren voor een gezellige paasmarkt, waar lokale ondernemers hun creaties en producten presenteren. Een van de kraampjes  is die van Tuingezel, een organisatie die bekend staat om hun planten, vogelhuisjes en andere handgemaakte items.

Bij de kraam van Tuingezel vind je een overvloed aan zelf opgekweekte plantjes, vogelhuisjes, insectenhotels, allemaal liefdevol vervaardigd door de deelnemers van Tuingezel, samen met hun activiteitenbegeleiders en vrijwilligers. Wat deze producten zo bijzonder maakt, is het feit dat ze niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook een diep gevoel van gemeenschap en samenwerking uitstralen. Elk item draagt de ultieme stempel van 'samen': samen gekweekt, samen gemaakt.

De kraam van Tuingezel biedt een smaakvolle impressie van de diverse producten die je ook in hun winkel kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke toevoeging aan je tuin, een uniek geschenk of gewoon wilt genieten 2913354B 9BE0 47F9 AE58 4236D730B08Cvan de pracht van lokale ambacht.

Tuingezel is een inclusieve dagbesteding voor mensen met dementie. Bij tuingezel komen ze samen, niet alleen om te tuinieren, maar ook om vriendschappen te sluiten, vaardigheden te ontwikkelen en een gevoel van eigenwaarde op te bouwen. De paasmarkt bij Kiki’s at Franx biedt een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met deze inspirerende gemeenschap en hun creaties. Kom de lokale sfeer proeven en trakteer jezelf op prachtige handgemaakte producten met een hartverwarmend verhaal. Kom langs bij de kraam van Tuingezel op de paasmarkt en laat je verrassen door hun unieke aanbod en de warme, gastvrije sfeer die ze met zich meebrengen. 

De markt op het terrein van Kiki’s, Vlamingstraat 1
Je bent welkom van 12:00 tot 17:00

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-