Text Size

volg:facebook28 linkedin28 twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

keerpunt buitenbad2Van maandag 21 juli tot vrijdag 29 augustus hebben alle kinderen in onze regio zomervakantie! De leerlingen van basisscholen en middelbare school hebben dan een welverdiende vakantie en kunnen lekker bijtanken van het schooljaar. Maar als de 6 weken vakantie wel érg lang duren moet u beslist op ons Zomervakantie overzicht kijken met alle activiteiten in Zoetermeer in de vakantie!

Leuke uitjes, tips, openingstijden van het zwembad, u vindt het snel op ons overzicht.

verkoop huizen Vestia

vestiaVestia wil ruim 2800 woningen uit haar bestand gaan verkopen. Dit omdat de woningbouwcorporatie in financieel zwaar weer zit. Wethouder Edo Haan maakt zich daar grote zorgen over. Zoetermeer zou dan ruim 10% van zijn sociale huurwoningen verliezen. Voor de huizenmarkt zou dit tot gevolg kunnen hebben dat huiseigenaren die hun woning te koop hebben staan, deze moeilijker kunnen verkopen.

De wethouder roept Vestia dan ook dringend op om met de gemeente en de andere corporaties om de tafel te gaan om tot een betere oplossing te komen.

 

Zie video van Omroep West: www.omroepwest.nl

 

Share

-advertenties-

-goede doel-