Text Size

volg:facebook28 linkedin28 twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Koningsdag!

DSC 0001Het eerste lustrum van de Oranje Stichting Zoetermeer valt samen met Koningsdag 2014! De Oranjestichting heeft al vier mooie Koninginnedagen mogen organiseren, maar dit jaar staat voor de eerste keer de Koningsdag op het programma.

Op onze Koningsdag Special vindt u alle informatie en het volledige programma van de Koningsdag: Koningsdag in Zoetermeer

 

verkoop huizen Vestia

vestiaVestia wil ruim 2800 woningen uit haar bestand gaan verkopen. Dit omdat de woningbouwcorporatie in financieel zwaar weer zit. Wethouder Edo Haan maakt zich daar grote zorgen over. Zoetermeer zou dan ruim 10% van zijn sociale huurwoningen verliezen. Voor de huizenmarkt zou dit tot gevolg kunnen hebben dat huiseigenaren die hun woning te koop hebben staan, deze moeilijker kunnen verkopen.

De wethouder roept Vestia dan ook dringend op om met de gemeente en de andere corporaties om de tafel te gaan om tot een betere oplossing te komen.

 

Zie video van Omroep West: www.omroepwest.nl

 

Share

-advertenties-

-goede doel-