Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

 speelmeer 2De meeste scholen in Zoetermeer hebben een week voorjaarsvakantie vanaf maandag 27 februari. Speciaal voor de kinderen die vrij zijn worden er altijd veel activiteiten georganiseerd in de vakantie, wij hebben voor u een overzicht gemaakt.

Kijk verder op onze evenementen agenda voor alle evenementen en activiteiten in de stad! www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

vestiaVestia wil ruim 2800 woningen uit haar bestand gaan verkopen. Dit omdat de woningbouwcorporatie in financieel zwaar weer zit. Wethouder Edo Haan maakt zich daar grote zorgen over. Zoetermeer zou dan ruim 10% van zijn sociale huurwoningen verliezen. Voor de huizenmarkt zou dit tot gevolg kunnen hebben dat huiseigenaren die hun woning te koop hebben staan, deze moeilijker kunnen verkopen.

De wethouder roept Vestia dan ook dringend op om met de gemeente en de andere corporaties om de tafel te gaan om tot een betere oplossing te komen.

 

Zie video van Omroep West: www.omroepwest.nl

 

-advertenties-

-goede doel-