20140819 170143

Een buitengewoon tijdelijke expositie in Ateliers Baztille van slechts 3 dagen met teken/schilderwerken van Wilo Vincent. Wilo presenteert een twintigtal werken in de expositie 'After Day Tomorrow' waarin hij veelvuldig fluorescerende kleuren toepast maar ook een soort zand/minikiezel. Je kunt spreken van een soort ‘ beeldmerk ‘.

20140819 170435Aan sommige van zijn tekeningen heeft hij meerdere jaren gewerkt, het gaat dan veelal om details. Juist omdat zijn werk niet heel groot is komt het daar op aan. Een grote inspiratiebron voor Wilo is Banksy, een kunstenaar uit Engeland.

De tekeningen van Wilo appelleren in zekere zin aan graffiti en zijn ook wel enigszins cartoonachtig. Het is kleurrijk en overwegend figuratief. Een belangrijk element voor het getekende is de achtergrond die hij componeert, die vooral abstract is. Deze basis als drager van de tekening moet echt perfect zijn en juist aan dit onderdeel besteed hij soms jaren.

Wilo woont en werkt in Bordeaux. Het is thans voor de vierde keer dat hij als gast werkt in het gastatelier in Ateliers BaZtille.

U bent van harte welkom om het werk in ogenschouw te komen nemen.

Openingstijden van 13.00 tot 18.00 uur. Van vrijdagmiddag 29 augustus om 15.00 uur t/m zondag 31 Augustus.

Ateliers BaZtille aan de Rokkeveenseweg 46 c, 2712 XZ Zoetermeer. Entree tegenover het gebouw Nutrihage Worrel & Jetten

 

-advertenties-

-goede doel-