DSC 0001De Oranje Stichting Zoetermeer viert dit jaar haar eerste lustrum, met de eerste Koningsdag. “Het is even wennen”, aldus Wim Kokx, voorzitter van de stichting, “maar we hebben weer een schitterend programma en we gaan er zeker een hele mooie dag van maken!”

De Oranje Stichting Zoetermeer zet dit jaar vooral in op verbetering en uitbreiding van de onderdelen die er de vorige jaren ook waren, en steeds een groot succes bleken bij het publiek. Zo zal de scouting weer present zijn op het Dobbe eiland met een leuk programma voor de jeugd: spellen: poppenkast, zeilen en de jaarlijks terugkerende ballonnenwedstrijd.

De vrijmarkt krijgt een plaats op het Marktplein, en langs de Dobbe. Het Marseillepad is dit jaar niet beschikbaar voor de vrijmarkt, hier staat de zaterdagse warenmarkt.

Het Nicolaasplein is gereserveerd voor de jongste kinderen met een mooie zweefmolen en de succesvolle prinsen en prinsessenshow. Hier vindt u ook jonge dieren om te knuffelen van de kinderboerderij.

Verderop in de Dorpsstraat staat de muziek centraal met het podium van Music Soul House. Ook de Segway ritjes voor de oudere jeugd zal weer aanwezig zijn.

 

kon-dag-ballonnen

Het hele programma vindt u hier: Programma Koningsdag

 De gehele dag zullen wij foto's publiceren van de activiteiten op Koninginnedag. Wilt u ook meehelpen en voor één dag Oranje fotograaf worden? Stuur uw foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Vermeld duidelijk waar de foto's zijn genomen en vergeet niet om toestemming te vragen van de mensen die op de foto staan, dan plaatsen wij uw foto's graag ook op onze site!

-advertenties-

-goede doel-