DWD2 BodyboardenMaandag 21 april is er veel actie en vertier bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Tijdens de jaarlijkse open dag van het grootste wildwatersportcomplex van Europa kunnen bezoekers op een leuke manier kennismaken met indoor surfen en wildwatervaren. Daarnaast kan iedereen gratis de raftwedstrijd van de Dutch Open Rafting Series bijwonen of zelf deelnemen aan fantastische activiteiten op of naast het water.

Er is voor jong en oud een vol programma te beleven met onder andere gratis clinics kajakken, boogschieten en beachvolleybal. Dutch Water Dreams is een uniek watersportpark, zo is het de enige watersportlocatie ter wereld met drie flowriders, die perfecte golven produceren. Sportievelingen kunnen hier leren indoor surfen. Het indoor surfen lijkt een nieuwe hype te worden, bij deze watersport surft men staand op een flowboard tegen de stroming van het water in. Voor wie dat te hoog gegrepen is, maar het onvergelijkbare gevoel wel wil ervaren, biedt het bodyboarden een leuk alternatief. Hierbij surft men liggend of zittend op een bodyboard over de constante golf. De echte avonturiers kunnen de wildwaterbaan afvaren in een raft of in een tube.

raftendutchwaterdreams1Voor de deelnemers aan de Dutch Open Rafting Series is deze tweede paasdag extra spannend. Het is de aftrap van het Nederlands kampioenschap raften die alle aanwezigen bij Dutch Water Dreams op de voet kunnen volgen. Gerard van der Kooi, general manager bij Dutch Water Dreams, vertelt vol trots: “Onze wildwaterbaan wordt voornamelijk gebruikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en door particulieren, maar wat ons onderscheidt van een attractiepark is dat er ook amateurs en topsporters komen. Onze baan van Olympische afmeting is uitermate geschikt voor deze raftwedstrijd.” Het zal een onvergetelijke dag worden, die afgesloten wordt met een overheerlijke barbecue.

Reserveren als toeschouwer of als deelnemer aan de gratis clinics is niet nodig. Voor de barbecue, indoor surfen, bodyboarden, tuben en raften dient men echter wel van tevoren te reserveren. Speciaal voor de open dag betaalt u de helft van de prijs.

Voor meer informatie en reserveren kunt u terecht bij Dutch Water Dreams, telefoonnummer: (0)79 330 25 00 www.dutchwaterdreams.nl , Van der Hagenstraat 3 in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-