regusG DATA maakt als leverancier van IT-beveiligingsoplossingen deel uit van de strijd tegen cybergevaar en vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te wijzen op de online bedreigingen. Hiertoe organiseert G DATA samen met Regus Zoetermeer, NetwerkPassie en SørensenWeijers&Co op 21 mei aanstaande een speciale Small Business Security Bootcamp bij Regus Zoetermeer.   ZZP’ers en andere ondernemers uit de regio zijn van harte uitgenodigd om de bootcamp bij te wonen, om zich in de toekomst beter te kunnen weren tegen de gevaren waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen op internet.

G DATA’s Small Business Security Bootcamp vindt plaats op 21 mei bij Regus Zoetermeer. Tijdens de bootcamp zal eerst de vinger op de zere plek gelegd worden. G DATA laat, aan de hand van gedegen onderzoek, zien met welke security-gevaren de meeste bedrijven kampen, zonder dat zij zich hiervan bewust blijken te zijn. Vervolgens zal IT Security goeroe Eddy Willems praktische tips geven die niet alleen een hoger bewustzijn tot gevolg hebben, maar vooral ook een verbeterde veiligheid van pc’s, smartphones, netwerken, klantendatabases en bedrijfsgegevens. Mr Laura van Luipen van SørensenWeijers&Co legt uit welke maatregelen ondernemers juridisch gezien wel en niet mogen nemen om het digitale gedrag van hun werknemers in goede banen te leiden, zodat zij het netwerk optimaal beveiligd en hun gegevens maximaal beschermd kunnen houden. Aansluitend verzorgt Regus een netwerkborrel, waar de deelnemers kennis met elkaar kunnen maken.

Daniëlle van Leeuwen, PR Manager Benelux bij G DATA zegt over de bootcamp: “Als IT security-leverancier weten wij heel goed met welke gevaren ondernemingen te maken hebben en het is soms frustrerend om te merken hoe slecht een deel van de ondernemers van die gevaren op de hoogte is. Als je bedenkt over wat voor klantgegevens sommige ondernemers beschikken, zoals een advocatenkantoor, een financieel adviseur of een apotheek, dan begrijp je dat het van groot belang is dat de kennis over cybergevaar bij ondernemers toeneemt. Daarom organiseren wij graag een evenement om dit te stimuleren.”

Geïnteresseerden die meer willen weten over (of zich direct willen aanmelden voor) de Small Business Security Bootcamp op 21 mei, kunnen terecht op www.gdata.nl/small-business-security-bootcamp.

 

Interesse in Zakelijk nieuws van Zoetermeer? Bezoek onze zakelijke pagina: www.zoetermeeractief.nl/zakelijk-z-meer/zakelijk-nieuws

De zakelijke agenda met onder andere netwerkbijeenkomsten vind je hier: www.zoetermeeractief.nl/zakelijk-z-meer/zakelijke-agenda

-advertenties-

-goede doel-