IMG 2751De Zoetermeerse politie heeft een vierde verdachte aangehouden in een openlijk geweldzaak op het Stadhuisplein. Drie Zoetermeerders zijn 18 februari opgepakt nadat zij een 25-jarige man beroofd en mishandeld. Op woensdag 22 februari werd de vierde verdachte aangehouden. Op camerabeelden heeft de politie gezien dat deze vierde verdachte inderdaad deel heeft genomen aan deze straatroof.

Het begon met een woordenwisseling op het Stadhuisplein op 18 februari tussen een 25-jarige man en vier jongeren. Dit bleef doorgaan terwijl de man via het Zuidwaarts naar de Markt liep. De woordenwisseling liep op en werd van kwaad tot erger. De man werd mishandeld en beroofd van zijn telefoon en sieraden. De politie heeft in de buurt van het incident vier mensen aangesproken. Hierbij werden uiteindelijk drie Zoetermeerders aangehouden. De eerste verdachte is 16 jaar en de twee anderen zijn18 jaar. Een vierde verdachte had toen al de aandacht van de politie, maar werd op dat moment niet aangehouden.

Deze vierde verdachte is een 18-jarige uit Benthuizen. Uiteindelijk is deze man op 22 februari alsnog opgepakt. De politie heeft zijn betrokkenheid terug gezien op camera. Deze verdachte moest voorkomen en heeft 14 dagen voorarrest gekregen van de rechter-commissaris. De recherche is bezig met deze zaak.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-