Twee ambulances, een traumaheli en verschillende politie voertuigen zijn donderdagmiddag 20 oktober uitgerukt voor een éénzijdig ongeval op de Zwaardslootseweg. Daar was een auto in de greppel terechtgekomen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg is twee uur afgesloten geweest voor al het verkeer.

 

Zwslweg 6 Zwslweg 1
In de greppel terecht gekomen Met man en macht...

 

Het ongeval vond plaats op de Zwaardslootseweg tussen de kruising met de Filmlaan en de rotonde met de Aïdaschouw. De personenauto kwam vanaf de Filmlaan en belande door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de fietsbrug van de weg en belande in de greppel.

 

Zwslweg 2 Zwslweg 8  
veel hulpverleners ter plaatse Zwaardslootseweg dicht voor al het verkeer  

 

De traumeheli vond een veilige landplek in het achter gelegen park, waardoor het Mobiel Medisch Team snel bij het slachtoffer was. Deze vrouw werd op een ‘vacuümmatras’ gelegd om (erger)letsel te voorkomen. Hierna is zij met spoed vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis, dit onder begeleiding van politiemotoren.

Om te zorgen dat hulpverleners goed hun werk konden doen is de zwaardslootseweg twee uur afgesloten geweest. Deze afsluiting duurde langer omdat er onderzoek werd gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Zwslweg 7 Zwslweg 4
Bandensporen zijn nog te zien Het slachtoffer is op de brancard

Bekijk het filmpje van 112Haaglanden


Foto’s: Roy Wolters

-advertenties-

-goede doel-